Всі категорії
Додати товар

Timberland lincoln peak mid waterproof. мужские ботинки.оригинал.

6350 грн
Опис

Оригінал. Абсолютно нові. Повний комплект коробки. На нозі та в примірці не були. Преміальний сегмент взуття від всесвітньо відомого бренду. Для справжніх цінителів якісного взуття.

Розмір: 10US / 43 наш / 28 см устілка

Чоловічі черевики Timberland Linclon Peak Mid Waterproof - зручні водонепроникні похідні черевики для активного відпочинку і щоденного носіння.
Верх виготовлений із поєднання із сітчастої тканини та високоякісної шкіри Better Leather, отриманої зі шкіряного заводу, що отримав срібну оцінку за екологічні процеси.
Язичок зі складками запобігає попаданню дощу, снігу або бруду всередину черевика.
Міцна підкладка із поліефірної тканини.
Шнурування для надійної посадки.
Черевики оснащені фурнітурою зі швидкісним шнурком, амортизуючою прокладкою з високим відскоком та водонепроникними мембранами.
Водонепроникні мембрани TimberDry™ складаються не менше ніж на 50% із переробленого пластику.
Підкладка ReBOTL™ містить не менше 50% переробленого ПЕТ-поліестеру із пластикових пляшок, за винятком мікроелементів.
Проміжна підошва із пресованого піноматеріалу EVA забезпечує високу амортизацію.
Бампера на пальцях та п'ята виготовлені з альпіністської гуми.
Підошва із твердої гуми має різноспрямовані виступи з ефектом антиковзання.

Переваги:

- Чоловічі черевики Lincoln Peak Mid є одними з найякісніших черевиків на ринку з Тімберленду.
- Завдяки підтримуючій гумовій підошві Тімберленда та проміжній підошві EVA з компресійним формуванням черевики Lincoln Peak Mid забезпечують відмінну підтримку та гнучкість, що робить їх ідеальними для більшості типів місцевості та погодних умов.
- Комфорт також є ключовим у черевиках Lincoln Peak Mid з Тімберленду, оскільки вони оснащені тканинною підкладкою ReBOTL для комфортної подушки кісточок та ніг.
- Водонепроникна шкіра преміум-класу, що використовується для виготовлення верхньої частини черевиків Lincoln Peak Mid, походить від Шкіряної робочої групи з рейтингом срібла, що означає, що черевики були виготовлені більш екологічним способом, мінімізуючи надмірне споживання енергії та виробництво відходів.
- Крім того, у цих черевиках є водонепроникна мембрана Timberland's Timberland Dry, яка допомагає тримати ваші ноги сухими.
- Черевики Lincoln Peak Mid можуть похвалитися легким дизайном, який обіцяє комфорт, стабільність, зчеплення та гідроізоляцію – все, що вам потрібно в холодних, вологих та зимових умовах – і гарантує, що ваші ноги будуть сухими та комфортними всю зиму!

Купуйте лише оригінал. Ви цього варті.

Відповім на всі запитання.

Дивіться всі мої продажі оригінального товару.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 43

Схожі товари