Всі категорії
Додати товар

Маркетинг girl

130 грн
Опис

Про те, як сильний маркетинг компанії може перемогти конкурентів. Про те, як регіональний ритейлер, грамотно використовуючи маркетингові інструменти, може обійти найбільшу федеральну торгову мережу. Про те, як цілеспрямована дівчина відкриває для себе нову професію маркетолога і блискуче освоює її. Про те, як, крім кар'єри героїня роману, будує особисте життя.

Для кого ця книга
Для амбітних людей, які хочуть дізнатися більше про професію маркетолога, про маркетингові інструменти та ті методи, якими користуються ці фахівці в повсякденному житті.
Для студентів — майбутніх маркетологів ця книга стане унікальним посібником, навчальним без вподобань, складних формул і наукових тезусів. Всі найцікавіші висновки героїня записує в щоденник, фрагменти з якого можна знайти в кожному розділі.
Для всіх тих, хто любить гарні романи, - адже особисте життя героїні розвивається дуже несподівано.

Об авторе
Руслан Галка — маркетолог-практик, керував маркетингом у різних галузях від FMCG і нерухомості до телекомунікацій і інформаційних технологій у країнах СНД, Африки та Близького Сходу. Працював у розробленні та запуску кількох торгових марок.

Стан: Хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари