Всі категорії
Додати товар

Книга менеджмент від а до я. концепції та моделі

350 грн -9% 320 грн
Опис

Автори книги — досвідчені консультанти з керування, які вирішили задовольнити актуальну потребу в сучасній і доступній енциклопедії концепцій і моделей менеджменту. Внаслідок їхньої роботи виникла книга, що ґрунтується на глибокому аналізі матеріалу та містить доступні дані, ясні визначення, збалансовані коментарі та авторську думку щодо кожного з домашніх питань. Тепер читачі зможуть легко використовувати терміни, як-от Activity-based costing або Value-based Management, чітко уявляючи собі їхнє значення.

Книга містить 124 деталізовані статті з численних питань: збалансована система показників, Бостонська матриця, карйдзен, модель 7S McKinsey, базові стратегії Портера, крива досвіду, відносна позиція за витримками, стійкий розвиток, шість сигм, менеджмент на основі цінності, керування добутністю й планування з нуля. Тут багато графіків і діаграм, основні терміни наводяться російською та англійською мовою, кожна серія супроводжується списком літератури для подальшого вивчення питання.

Видання послугує цінним джерелом знань для бізнесменів, менеджерів, державних працівників та працівників інших галузей економіки. Також він буде корисним викладачам і учням вищих навчальних закладів і бізнес-школи.

Стан: Хороший
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був