Всі категорії
Додати товар

Та життя. майстер-клас від впевненого індивідуалісту

130 грн
Опис

Про що книга
Як поєднати кар'єру, любов, самореалізацію та особисте щастя? Відповідь на це питання знає Ірина Хакамада. Подібно до шеф-кухаря, Ірина створила власний рецепт життя, перемішавши такі різні інгредієнти, як східна філософія, західні бізнес-підходи та російська культура модерну та постмодерна. Як результат — зуміла досягти стану, коли ніщо не заважає бути щасливою.

Для кого ця книга
Обов'язкова для прочитання всім, хто хоче бути щасливим.

Чому книга гідна прочитання
На думку авторитетних засобів масової інформації "Да життя" — це найпотаємніший урок щасливого виживання у сучасних умовах; у книзі зібрані трисліпні, чисті, щирі поради, як зробити своє життя легшим, простішим, цікавішим і як посічено отримувати від неї задоволення; автор узагальнив усе, що знає про життя, кохання і щастя, ґрунтуючись на власному досвіді, і розкрив головні секрети, як же поєднати кар'єру, самореалізацію та особисте щастя; дотримуйтесь ключової рекомендації книги: міняйте себе, а не мир і будьте щасливими.

Хто автор
Ірина Хакамада — відомий лідер, який має великий досвід роботи у владі. Кандидат економічних наук. Три рази діапазоналася в Держакну думу. Являлася замінником очисника Держади. очолювала Національний комітет РФ з підтримки та розвитку малого підприємництва. 2004 року висунула свою кандидатуру на посаду Президента Російської Федерації. Журнал Time назвав її лідером XXI в. і додав до 100 найвідоміших жінок світу. У 2005 р. номінувалася на Нобелівську премію світу.
Зараз читає майстер-класи. Громадський діяч, письменник. Випустила книги "Sex у великій політиці", "Любов, поза грою", "Success (заспокій) у великому місті". Веде теле- та радіопрограми.

Ключові поняття
Лідерство, менеджмент, психологія, особиста ефективність.

Стан: Хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари