Всі категорії
Додати товар

Те, як ми працюємо, — не працює. перевірені способи керування життєвою енергією

230 грн
Опис

Про що книга
Про те, що наше прагнення до високих показників обертається цейтнотом, браком повноцінного відпочинку, зниженням реальної продуктивності та проблемами зі здоров'ям. Такий стиль роботи неприймачем ні для людей, ні для організацій. Автори розповідають про те, як змінити помилкові та руйнівні підходи до організації роботи, як працювати ефективно, але не на шкоду якості життя.

Чому книга гідна прочитання

Вона допомагає вирватися з чистого кола, усвідомити проблему, виявити небезпечні установки.
У ній містяться прості та реалізовані поради, за допомогою яких будь-яка людина зможе поліпшити якість свого життя.
Автори розповідають про конкретні заходи, за допомогою яких можна змінити корпоративну культуру організації та стабільно отримувати високі результати, не мучуючи працівників.
Для кого ця книга
Для керівників і власників компаній, фахівців із роботи з персоналом, а також для всіх, хто хоче отримувати задоволення від роботи та життя.

Хто автори
Тоні Шварц — президент і генеральний директор компанії Energy Project, яка допомагає організаціям і людям розкрити свій потенціал, автор бестселера "Життя на повній потужності", переведеного 28 мовами, співавтор Дональда Трампа в міжнародному бестселері "Мисливство укладати угоди".
Жан Гомес — голова ради директорів Energy Project Europe, понад 25 років консультує провідні міжнародні компанії з стратегії розвитку керування змінами, підготовки керівників і корпоративної культури.
Кетрін Маккарті — операційний директор Energy Project. Є одним із співавторів книги "Лідерство на межі", в основу сюжету якої лягла історія антарктичної експедиції під керівництвом Ернеста Шеклтона.

Ключові поняття
Менеджмент, ефективність, баланс між роботою та відпочинком.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Синій
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був