Всі категорії
Додати товар

Настільна книга фінансового директора

490 грн
Опис

Ця книга є не тільки чудовим підручником, але й повним довідником для фінансових директорів практично за всіма аспектами їхньої повсякденної роботи. У ній представлені фінансові стратегії, системи оцінки та контролю, інструменти фінансового аналізу, джерела фінансування, методи вдосконалення керування, передові бухгалтерські прийоми, аутсорсинг та інші важливі питання.

Головна перевага книги - її практична спрямованість. У ній міститься список пріоритетних справ, які новий фінансовий директор має виконати в перші дні перебування в посади. Є також узагальнений список 100 фінансових показників, який як довідковий матеріал буде корисний фінансовим директорам, що працюють над створенням систем оцінювання роботи підрозділів і компанії загалом. У книзі можна знайти детальний огляд компенсаційних планів працівників, перелік заходів щодо підвищення вартості акцій і поліпшення відносин з інвесторами та кредиторами, список питань для контрольної перевірки "дю діліджерс", а також інші корисні інструкції та рекомендації.

Це настільна книга для керівників і фахівців компаній: фінансових директорів, контролерів, головних бухгалтерів, карманів та аудиторів. Крім того, вона буде яскравим навчальним посібником для викладачів, студентів і аспірантів економічних вузів.

Стан: Хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари