Всі категорії
Додати товар

Від нуля до одиниці. як створити стартап, який змінить майбутнє

270 грн
Опис

Про що книга
Книга ОТ НУЛЯ ДО ЄДИНІЦІ присвячена технологіям створення успішного стартапу, що веде до утворення потужного монопольного бізнесу. Розуміючи конкуренцію як руйнівну силу, Пітер Тіль пропонує своєму читачеві переконатися в дієвості монополістичних бізнес-стратегій на прикладі досвіду величезної кількості компаній, серед яких Facebook, Microsoft, eBay, Twitter і багато інші. Крім того, книга містить міркування про те, що таке стартопне мислення, і рекомендації щодо формування згуртованої робочої команди.

Чому книга гідна прочитання

На думку Пітера Тіля, монполії є основним двигуном технологічного прогресу, оскільки перспективою впродовж багатьох років отримувати монопальні доходи — потужний стимул для інноваційної практики. Деталі про те, як це працює в сучасному світі, - у книзі.
Написана легко та захопливо, ОТ НУЛЯ К ЄДІНІЦІ буде цікава не тільки тим, хто планує стартап, щоскочили бізнесмени, але й тим, хто тільки починає вивчати світ бізнесу та центральні питання існування великих компаній.

Хто автор
Пітер Тіль — підприємець, творець платіжної системи PayPal, один із перших інвесторів Facebook, LinkedIn і Airb, засновник Palmantir Technologies — компанії-розробника аналітичного ПЗ для Брюхови і світових фінансових організацій.

Стан: Хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари