Всі категорії
Додати товар

Все про індикатори ринку

350 грн
Опис

Про що ця книга
Про те, як передбачити, коли ринок піде на підвищення або зниження, коли чекати на можливу кризу, що необхідно для фінансового виживання.
Книга допоможе зрозуміти, як побудувати ринкові індикатори буквально за кілька хвилин і використовувати їх, щоб отримати чітку картину того, що відбувається на ринку, а отже, краще зрозуміти загальну ситуацію в економії.
З її допомогою ви зможете розібратися в явленні, званому фондовим ринком.

Чому ми вирішили видати цю книгу
Щоб озброїти учасників фондового ринку, який є полем психологічної війни, потужною зброєю — індикаторами ринку. Бийитися на цьому ринку доведеться не тільки з іншими продавцями та покупцями, але зі своїми власними спонтанними поривами й емоціями. Індикатори ринку допоможуть вам приборкати емоції й навчать покладатисяся тільки на факти.
Також фондовий ринок — це серйозна інтелектуальна гра, сфокусуватися на якій можна за допомогою тих самих індикаторів ринку.

Для кого ця книга
Для тих, хто вже став або збирається стати учасником фондового ринку, і не важливо, ким він є: трейдером, інвестором або вкладчиком.

Фішка книги
Своїм досвідом і потаємним знанням діляться най мастинніші експерти, які допоможуть заробити або зберегти капітал, показавши правильно користуватися індикаторами ринку, щоб рухатися в потрібному напрямку.

От автора
Моя мета — допомогти трейдерам і інвесторам, не знайомим з індикаторами ринку, швидко в них розібратися. Крім того, - і цим моя книга серйозно відрізняється від інших - я додав до неї з десяток інтерв'ю з експертами, у яких вони діляться своїм досвідом торгівлі з індикаторів. Впевнений, ви знайдете в цих інтерв'ю неоціненну інформацію. І хоча ніхто вам не гарантує, що за допомогою описаних у цій книзі індикаторів ви запрацюєте непристойно багато грошей, в одному я точно впевнений — ви отримаєте задоволення від читання.

Стан: Хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари