Всі категорії
Додати товар

Mba в кишені. практичний посібник із розвитку ключових навичок керування

350 грн
Опис

Про що книга
«MBA в кишені» — це практичний посібник із ключових навичок керування, від яких залежить як комерційний, так і особистий успіх.

Книга складається з трьох частин:
Особисте вдосконалення
Мистецтво керування
Розвиток бізнесу

І вирізняється ясною структурою, практичністю матеріалу та комплексним підходом до викладання всіх питань керування компанією. Книга буде зрозуміла і менеджеру-початківцю, і керувальцю зі стажем.

Чому книга гідна прочитання
— цей курс дає унікальну можливість якнайшвидше отримати знання, необхідні для успішного ведення бізнесу;
- вивчивши методи класичної програми MBA, можна підвищити ефективність будь-якого бізнесу;
— за допомогою «MBA в кишені» можна оперативно дізнатися, що і як допоможе стати сучасним професійним керівником, а також зрозуміти, які управлінські навички потрібно вдосконалити окремо.

Хто автор
Баррі Пірсон — генеральний директор компанії Realization, що надає послуги коучінга підприємцям і керівникам компаній. 1976 р. заснував компанію Livingstone Guarantee, першу у Великобританії фірму, що спеціалізувалася на корпоративних фінансах, а 2001 р. вигідно її продав. У минулому Баррі працював у таких компаніях, як The De La Rue Company, The Plessey Company і Dexion Comino International.

Ніл Томас є керівником директором компанії Falconbury, керує програмою Fast-Track MBA (підвищення кваліфікації менеджерів). Крім того, займає пост очисника ради директорів видавництва Thorogood Publishing Ltd.

Стан: Хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари