Всі категорії
Додати товар

Легкий спосіб перестати відкладати справи на потім

290 грн
Опис

Про що ця книга Вам властиво відкладати складні та неприємні заняття, а потім намагатися зробити неможливе за один день? Вам нестерпно важко почати вдома ремонт, завершити робочий проєкт, укладатися в будь-які терміни? Учинки не рухаються, водночас ви падаєте з ніг від втоми, і відпочинок не приносить полегшення?

Ця поширена проблема, і ім'я їй? прокрастинація. Однак вона лише видимий симптом глибинніших явищ — втрати мотивації до певної діяльності (або діяльності в певних умовах) і прагнення до перфекціонізму. І саме на ці "болезі" потрібно впливати, щоб змінити настрій на позитивний і дієвий.
Відомий психолог Нейл Фйоре успішно використовує в роботі з клієнтами-прокрастинаторами просту стратегію, рекомендуючи їм перестати картати себе за невдачі та недосконалості, змінити позицію з "я повинен" на "я сам цього хотів", визначити особисті та робочі цілі та скласти план їхнього досягнення, у якому відразу зарезервовано час відпочинку. Докладніше про методику та послідовності дій читайте в книзі.

Користуючись рекомендаціями, ви:
- змініть свій внутрішній настрій на більш позитивний;
- забезпечте собі повноцінний відпочинок;
- встигатимете більше та виконувати поставлені завдання швидше;
- перестанете відчувати стрес через нездатність витримувати терміни;
- навчитеся справлятися з перфекціонізмом і страхом невдачі;
— зможете змусити своє хвилювання працювати на вас.

Фішки книги
Автор спеціалізується на проблемі прокрастинації понад тридцять років. Книга видається з 1989 року та перекладена 11 зошита мовами.

Стан: Хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари