Всі категорії
Додати товар

Розгорніть ваш корабель. жорсткий менеджмент від капітана найкращого підводного човна ззаду

350 грн
Опис

Книга написана командиром підводного підводного ракетоносця Santa Fe, капітаном Девідом Марке. Коли його призначено керувати командою підводного човна, у Santa Fe були серйозні проблеми з дисципліною та виконанням бойових завдань. Човен вважалася "гнучким місцем", де можна було легко загубити офіцерську кар'єру. За кілька років Марке перетворить леє на зразковий бойовий корабель, який почав отримувати різні нагороди та премії ВМС США. Історії цього перетворення він і описує у своїй книзі.

Завдяки впровадженню моделі розвитку лідерів на цій субмарині члени її команди стали просуватися по службі швидше за інших, а 10 офіцерів, які слугували під керівництвом капітана Марке, стали капітанами бойових кораблів ВМС США.

Фішка книги
Девід Марке — випускник Академії ВМС США. Після закінчення навчання він слугував у підводному флоті. Девід командував Шортовим підводним човником Santa Fe, що базується в Перл-Харборі на Гавайських островах. Її команда під його керівництвом перетворилася з худші на найкращу.
Стівен Кові описує практики лідерства капітана Марке у своїй книзі "Восьій навичка. Від ефективності до величини" і написав попереднє мовлення до цієї книги.
Книга включена Executive Book Summaries у список 30 найкращих бізнес-книг 2012 р.
Зайняла 1 місце серед книг з Лідерству та менеджменту на ********** у жовтні 2012 р.

От автора
У цій книзі розповідається про чотири основні етапи роботи над зміною механізму взаємодії між членами екіпажу. У частині I розповідається про те, як я витісняв старі уявлення про лідерство, щоб звільнити місце для нових. У частинах II, III та IV я описую наш шлях до моделі "лідер і лідери". Головний етап цього шляху — передавання контролю в руки членів екіпажу зі збереженням за ними відповідальності за результати рішень. Ми виявили, що таке перерозподіл працює тільки в разі з компетентною командою, яка розуміє кінцеві цілі організації. Тому в міру перерозподілу контролю треба зміцнювати технічну компенсацію та загальну обізнаність персоналу. Відповідно до цього побудована структура книги, але треба сказати, що на практиці розвиток організації відбувається за спіралі, причому на кожному витці колектив проходить ті ж етапи, але на новому рівні.

Стан: Хороший
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари