Всі категорії
Додати товар

Scrum. революційний метод керування проєктами

350 грн
Опис

Книга засновника методики Scrum, яка допоможе вам реалізовувати проєкти в кілька разів швидше й ефективніше.

Можливо, фахівці майбутнього розділятимуться прогрес людства чіткою лінією: до Scrum і після такої методики революційна. Її використовують у більшості технологічних компаній світу, але тепер вона доступна всім, хто має справу зі складними проєктами в будь-якій галузі.

Джефф винайшов свою методику, намагаючись впоратися з вадами класичного керування проєктами: людям рідко вдається працювати злагоджено, ефективно та швидко, більшість планів не виконуються (ні за часом, ні за ресурсами), підрозділи та команди часто виконують суперечливі одне одному завдання або дублюють їх.

За 20 років існування Scrum допомогла не тільки більшості розробників програмного забезпечення, а й 125ників, фармацевтів і простих людей, якіпланують свої справи.

Ця книга повністю переверне ваш підхід до керування проєктами та допоможе досягти результатів, які раніше видавалися неможливими. Неважливо, чи хочете ви змінити систему освіти, винаходити нові технології, боротися з голодом, просто відкрити стартап або керувати своєю командою в рази ефективніше. Scrum допоможе вам встигати більше, витрачаючи менше часу та ресурсів.

Для кого ця книга:
Для всіх менеджерів проєктів, керівників, ІТ-фахівців.

Стан: Хороший
Колір:
  • Червоний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був