Всі категорії
Додати товар

Ці важливі дрібниці

270 грн -8% 250 грн
Опис

"Саме дрібні, тривіальні знаки уваги залишають найглибший слід у вдячній і чуйну серце". Генрі Клей, американський державний діяч Про що книга Про речі, які ми часто не помічаємо, але які в результаті виявляються вирішальними. Автор стверджує: якщо ви хочете досягти ДОСКОНАЛОСТІ, важливо все - адже саме дрібниці, деталі, нюанси формують відносини між людьми, направляють споживчий вибір і в підсумку відокремлюють переможців від переможених.

Почему книга достойна прочтения
Это новая работа блистательного автора, чья книга "В поисках совершенства" входит в список 20 лучших деловых книг всех времен по версии журнала Forbes.
Благодаря необычному оформлению, включающему множество приемов, в том числе графических, буквально слышен живой голос Питерса, который размышляет, иронизирует, требует, просит понять: в жизни нет мелочей.
Книга дает мощнейший импульс не только к анализу многих "важных мелочей", но и в первую очередь к действию. Для кого ця книга Для керівників і власників компаній, а також всіх, хто готовий наполегливо і самовіддано працювати, щоб досягти ДОСКОНАЛОСТІ у своїй справі. Хто автор Том Пітерс - найвпливовіший представник ділової думки нашого часу - по праву носить титул "гуру для гуру управлінської науки". Автор бестселерів "Уявіть собі!", "Людина-бренд", "Професійна сервісна фірма". Ключові поняття Клієнтоорієнтованість, сервіс, менеджмент. Особливості оформлення книги Суперобкладинка, закладка-стрічка (ляссе).

Стан: Хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари