Всі категорії
Додати товар

Переговори без поразки. гарвардський метод

250 грн
Опис

Як керувати конфліктними ситуаціями, захиститись від маніпулювання та брудних прийомів, які застосовують недобросовісні партнери? Як адекватно реагувати на нестандартну поведінку співрозмовника і пропонувати альтернативні рішення? Автори, провідні фахівці Гарвардського переговорного проекту, пропонують простий і доступний метод принципових переговорів, який вчить сприймати опонентів як співучасників вирішення проблеми, а не як власних ворогів. Метод принципових переговорів можна використовувати в будь-яких ситуаціях - від обговорення сімейних планів на відпустку до вирішення міжнародних конфліктів. Для кого ця книга Книга адресована найширшої аудиторії: менеджерів, професійних переговірників, але особливо стане в нагоді тим, хто працює у сфері комунікацій. Чому ми вирішили видати цю книгу Це одна з найкращих книжок по практиці переговорів. Провідні фахівці в області бізнес-комунікації та соціальної політики визнають метод принципових переговорів самим дієвим і ефективним. Фішка книги Саме з цієї книги почалися активні дослідження мистецтва переговорного процесу, практичної конфліктології та мистецтва полеміки. Книга перекладена на 18 мов, опублікована в 30 країнах світу, продано більше 2 000 000 примірників. Книга входить в програму обов'язкового читання у багатьох бізнес-школах. Від автора щодня родичі, сусіди, подружжя, співробітники, керівники, бізнесмени, споживачі, продавці, адвокати і цілі нації стикаються з однією і тією ж дилемою. Їм потрібно почути "так", не доводячи справу до війни. Враховуючи наш досвід у міжнародному праві і соціологічних дослідженнях, а також багаторічна співпраця з практиками, колегами та студентами, ми розробили практичний метод ведення переговорів, що дозволяє не поступатися власними інтересами. Про автора Роджер Фішер Директор дослідницького проекту з переговорів в Гарвардському університеті читає курс веденні переговорів в юридичному коледжі Гарварду, косультирует уряд, великі корпорації та приватних осіб з питань вирішення конфліктів, співпрацює з Conflict Management, Inc. співпрацює із групою з вирішення конфліктів з Кембриджа. Під час Другої світової війни служив у ВПС США, реалізовував план Маршалла у Парижі, працював у міністерстві юстиції у Вашингтоні.

Уильям Юри
Уильям Юри - один из основателей Гарвардского переговорного проекта, в рамках которого он руководит программой, посвященной глобальным переговорам. Он - соавтор бестселлера "Переговоры без поражения" (Getting to Yes: Negotiating Agreement Without Giving In), вышедшего пятимиллионным тиражом на более чем двадцати языках, а также автор книг Getting Disputes Resolved: Designing Systems to Cut the Costs of Confl ict и The Third Side: Why We Fight and How We can Stop.

Брюс Патон
Заместитель директора Гарвардского переговорного проекта, преподает юриспруденцию в Гарварде. Известный адвокат, обучал искусству ведения переговоров дипломатов и руководителей крупных корпораций во всем мире.

Стан: Хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари