Всі категорії
Додати товар

Як писати тексти, що продають. комерційні пропозиції, які приносять мільйони

190 грн
Опис

Якщо б нас запитали, який навик найбільш важливий для побудови успішного бізнесу, відповідь була б проста: це копірайтинг — вміння писати тексти, що продають... за вас і без вас. Про що книга Автори, популярні бізнес-тренери та успішні підприємці, переконані: якісно написаний текст, що продає здатний замінити цілий відділ продажу. Вони покроково розповідають, як складати рекламні послання, які будуть спонукати до дії, а не просто інформувати, дають зразки продають листів, радять, як працювати з претензіями, і пояснюють, у чому відмінність текстів для безпосереднього споживача і для посередника (b2c і b2b). Для кого ця книга Книга адресована всім, хто займається власним бізнесом і чия робота пов'язана з продажами або спілкуванням з клієнтами. Чому книга гідна прочитання Одне написане авторами продає лист обходиться замовнику як мінімум в 120 000 руб. І треба сказати, це аж ніяк не висока ціна, враховуючи, що воно приносить в рази більше грошей — їх мегауспешный інфобізнес прекрасне тому підтвердження. З читачами цієї книги вони діляться своїми секретами майже безкоштовно. Автори Андрій Парабелум — бізнес-тренер, бізнес-консультант, практик інфобізнес. Займається сучасними методиками організації, маркетингу та масового продажу послуг, товарів та інформаційних продуктів. Власник бізнесу з виробництва і продажу біометричних систем обліку робочого часу (Канада) та консалтингового проекту **************** (Москва). Автор низки популярних книг бізнес-тематики. Николай Мрочковский — владелец и генеральный директор консалтинговой компании «Финанс Консалтинг». Автор нескольких десятков семинаров, тренингов и обучающих программ по темам «Развитие бизнеса», «Увеличение продаж», «Бизнес на автопилоте», «Личная эффективность бизнесмена» и др. Проходил обучение у ведущих российских и мировых специалистов по маркетингу и продажам. Сторонник исключительно практической модели обучения. Автор свыше сотни статей, публикаций и ряда книг на тему бизнеса и финансов.

Кирилл Белевич — инфобизнесмен, бизнес-консультант. В прошлом руководитель отдела продаж консалтинговой компании «Финанс Консалтинг». Эксперт в прямых продажах и продажах В2С. Первый в российском инфобизнесе выстроил с нуля успешно работающий отдел продаж. Профессиональный копирайтер. Автор ряда книг и статей на тему бизнеса и личностного роста. Автор десятков семинаров и тренингов, которые прошли свыше 2000 человек.

Константин Бенко — бизнес-партнер Андрея Парабеллума. Профессиональный копирайтер и автор свыше 1000 продающих писем. Автор десятков тренингов и семинаров по копирайтингу и искусству продаж. Из-под его пера выходят продающие письма, приносящие миллионы.

Ключевые понятия
Продающее письмо, копирайтинг, продающий текст, коммерческое предложение.

Стан: Хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари