Всі категорії
Додати товар

Полювання за головами

350 грн
Опис

У сучасних умовах найжорсткої конкуренції сильні кадри — найважливіший чинник успіху бізнесу. Володар і власник бізнесу може делегувати право підпису, оперативне керування фінансами. Але відповідальність за підбір і розставляння ключових людей у команді, яка забезпечує керування й контроль у його бізнесі, лежить на ньому. і тільки на ньому.

Найпрофесійніші керівники, як-от Сем Волтон (Wal-Mart), Джек Велч (General Electric) й Акіо Моріта (SONY), упродовж усієї професійної кар'єри шукали та вербували працівників у свою команду. Так само, як ним, Вам має сенс особисто брати участь у наборі кадрів на деякі найважливіші для Вас позиції.

Книга представляє конкретні причини, чому не працюють традиційні методи та унікальну технологію набору персоналу як із відкритого ринку, так і з внутрішнім способом проведення конкурсу на основі кадрового асесмента. Пропонується й альтернативний варіант — вербування, необхідне, коли Ви вже подпокоїли працівника, і Ваша мета — запросити на роботу в Компанію саме його. Завдяки впровадження у Ваш бізнес запропонованої системи набір кадрів стане для Вас не проблемою, а конкурентною перевагою.

Ви зможете вибудувати набір кадрів у Вашій Компанії так, щоб вербувати у свою команду чудових працівників на вельми привабливих для Вас умовах!

Видання адресоване власникам і керівникам комерційних підприємств, а також усім, хто тільки створює свій перший бізнес-проєкт.

Стан: Хороший
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари