Всі категорії
Додати товар

Захоплююча сучасна книга для затишного читання "твоя м" ірина жураковська

185 грн
Опис

Неймовірна книга від української авторки про сучасну жінку, на кожному етапі її становлення як особистості , книга про дорослішання, про пошук свого шляху, пізнання себе і навколишнього світу, про дружбу та любов🤍🫖🩹

Це той випадок коли її читаєш і отримуєш задоволення від всього процесу. Книга написана сучасною українською мовою, стилістично та лексично прекрасна, дуже змістовна. Тут цікаві персонажі, показано різні моделі сім'ї, показано як можуть розвиватися особистості маючи за плечима різний досвід, уявлення про світ. От читаєш і пишаєшся, які талановиті наші письменники.

А ще вона доволі об'ємна, реально є що почитати.
Особливо приємно потішити себе та трохи заспокоїти нервову систему в ці довгі холодні вечори а то й ночі (привіт реальність 😏). Книга без ілюстрацій проте має приємне та оптимістичне оформлення. Таку не соромно мати в своїй бібліотеці на полиці, я просто намагаюся зараз максимально чистити простір від усього зайвого і залишати тільки професійну літературу або ж спеціальніестетичні видання.

Купувала в" Книгарня Є". В прекрасному стані, ближче до стану нової речі, навіть сторінки ще досі зберігають аромат типографії🙈.

Книга видавництва: Книги -ХХІст, 400сторінок.

Якщо маєте додаткові питання, звертайтеся, з радістю допоможу🤍 Заглядайте на сторінку!) тут продаю свої речі в прекрасному чи новому стані, які більше не вписуються в мій гардероб, в зв'язку з деякими обставинами, наприклад змінився розмір або ж змінилися обставини життя ✨

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бірюзовий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Категорії: