Всі категорії
Додати товар

Натуральні демисезонні черевики в стилі аутдор на стійких підборах

450 грн -14% 390 грн
Опис

Дуже зручні та стильні черевички -ботильйони з високою халявкою на зручних підборах від українського взуттєвого бренду Mida.

Верх у черевик з натурального нубуку класичної обробки, в чорному кольорі, а сама підошва в такому запилено-сірому, зроблена ніби вінтажна, розмитого відтінку, на щиколотці в'язаний манжет. Утеплені зсередини напіввовною.
ідеально заходить під вкорочені штані типу момс та чудово поєднується з різноманітними по довжині сукнями/спідницями, завдяки висоті халявки та ступеня прилягання, закінчується на тонкій частині ніжки, тому візуально робить їх стрункішими. А ще це справжні робочі конячки 🙈

В хорошому стані, не критичні сліди використання. На нубуку немає якихось серйозних затертостей, чи плям від солі, як буває на такому типі шкіри. Лише невеличкі ділянки де нубук став м'якішим, не глибокі поверхневі заломчики, ледь помітні потертості, чисто особливості даного типу шкіри та деякі потертості на підошві, підборах, але завдяки тому що підошва і так ніби зістарена була, то це малопомітно в носці. Супінатор у відмінному стані, подошва не промокає.

А так доглянуті, охайні, без сторонніх запахів, доглядала colonil Carbon spray та іноді бувала рідина для відновлення замші чорна,від турецького бренду взуттєвої косметики.

Ну дуже зручна колодка ще й гарний не слизький протектор, всередині утеплені не великим шаром, проте в складі вовна і вони дійсно затишні, можна вставити ще додатково теплу вовняну устілку, я просто одразу вийняла та поставила звичайну, бо часто в офісі бігала в них не перевзуваючи, щоб не було надто парко)А рідну десь закинула.
Розмір вказано 39, буде й на 39.5, неповномірну 40
Устілка 26.5см
Каблук 7см
Халявка 12см
Ширина зверху 13см
Підошва 1см

Якщо маєте додаткові питання- звертайтеся з радістю допоможу!🤍
Заглядайте ще на сторінку)Тут продаю свої речі в гарному чи новому стані які просто не прижилися в моєму гардеробі або ж змінилися обставини життя 🤍✨

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
  • Бордовий
Розмір:
  • 39.5
  • 40
Матеріал верху:
Каучук Нубук
Матеріал підкладки:
Напіввовна

Схожі товари