Всі категорії
Додати товар

Картаті джогери вільного крою від українського бренду

390 грн
Опис

Стильні трикотажні брючки в клітинку зі знімним паском. Крій вільний, завужені до низу, мені подобається коли штанина пряма, але на сайті на моделі стилізуються з підворотом, можна і так і так.
В стані нової речі, я встигла одягти лише раз, на жаль деякі особливості після травми опорно-рухового апарату, не дають можливості одягати багато чого носила раніше.

Загалом модель дуже нагадує затишну варіацію штанів-чиносів, є невеличкі защипи попереду, прорізні кармани, посадка висока але завдяки тому, що вони на резинці и мають більш вільний крій можна одягати так як подобається, навіть погратися з трендом на занижену посадку.

Брючки мають м'яка зносостійку тканину гарної щільності, ну дуже приємна на дотик, вони без утеплювача але завдяки своїй фактурі ідеально на міжсезоння, реально дуже затишні.

В прекрасному стані, ближче до стану нової речі, чисті, охайні, після прання, без слідів носіння.

Вказано склад 50% бавовна, 50% п/э, проте по відчуттям більше схоже на бавовну з акрілом(штучна вовна). Тканина реально дуже нагадує на дотик та відчуття по теплу- що це ніби вовняний трикотаж, дуже приємно в незрозумілу погоду, як раз вигуляла їх минулої ранньої весни🌿☔

Просто навіть для порівняння, маю інший досвід -перед покупкою цих замовляла схожі у Reserved, по знижці за 400грн, але вони виявилися такі неприємні до тіла, хоча модель дуже схожа та сіли ну дуже дивно, погані лекала, і то був чистий полієстер, довелося повернути.

Вказано розмір Л, та завдяки особливостям крою підійдуть на М-Л, дивіться по своїй уподобанням та звіряйтеся з замірами
ПОТ 37см-43см(резинка)
ПОБ 54-56
Довжина зовнішнього краю 101.5см
Довжина внутрішнього краю 70см
Ляшечка 31см+
Коліно 22см+
Низ 19см
Посадка спереду 31см, позаду 36см

Якщо маєте додаткові питання, звертайтеся, з радістю допоможу🤍 Заглядайте на сторінку!) тут продаю свої речі в прекрасному чи новому стані, які більше не вписуються в мій гардероб, в зв'язку з деякими обставинами, наприклад змінився розмір або ж змінилися обставини життя ✨

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер Трикотаж Бавовна
Принт:

Схожі товари