Всі категорії
Додати товар

Натуральні зимові черевики, устілка 26.3см

1230 грн -8% 1140 грн
Опис

Стильні та комфортні черевики на грубій підошві з натурального нубуку, всередині утеплені штучною вовною. Від Braska, це особистий бренд компанії Інтертоп Україна з майже 20річним досвідом.

Надзвичайно затишні та зручні, ідеальне рішення для людей з проблемними стопами, або які багато часу проводять на ногах. Хороша підтримка п'яти, ортопедично правильний перекат стопи, зручна колодка, гарний протектор.

Тут м'якенький нубук, проте зі спеціальною обробкою, я так розумію , лазерною, що робить його більш стійким до пошкоджень, а передня частина та п'ята заполірована під гладку шкіру. Добротна гумова підошва з хорошим протектором, зручна стійка колодка, збоку застібка на замочок, та же є декоративний замочок, з іншого боку, що також розтібається та шнурівка, якісна фурнітура.

Всередині утеплені доволі щільною штучною вовною, відчувається на ногах, як справжня+ завдяки тому що це не звичайна гладка шкіра, а нубук, то на холоді ноги почуваються затишніше, вона не дубіє, так як звичайна шкіра, краще зберігає тепло.

Черевики в ідеальному стані, ближче до стану нових, видно по підошві та усих деталей, навіть аромат нової шкіри ще зберігається.
Зі своїм пакуванням, включаючи брендований пакет магазину. Купувала якось для себе, як в основному все взуття, в місцевому магазині Інтертоп.

Встигла взути лише раз, на жаль, в зв'язку з травмами тепер взагалі не можу носити ніякого підбору, перейшла практично повністю на спортивне спеціалізоване взуття.

Розмір 40й,
Устілка приблизно 26.3см, вимірювання зсередини, бо не виймається. На стопу 25.5-26см якнайкраще. На середню та трохи більше по повноті стопу. Повнота ~9.3см

Довжина халявки 13.5см без підборів
Каблук 4.5см, товщина підошви в передній частині майже 2см
Ширина верху 12см

Якщо маєте додаткові питання- звертайтеся з радістю допоможу!🤍

Заглядайте ще на сторінку)Тут продаю свої речі в прекрасному чи новому стані які просто не прижилися в моєму гардеробі або ж змінилися обставини життя 🤍✨

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 39.5
  • 40
Матеріал верху:
Нубук
Матеріал підкладки:
Штучна вовна

Схожі товари