Всі категорії
Додати товар

Rails 4. гнучке розроблення вебзастосунків

430 грн
Опис

Перед вами нове видання бестселера "Agile webvelopment with Rails", написаного Семом Рубі — керівником Apache Software Foundation і розробником формату Atom, Крейдом Томасом — автором книги "Programming Ruby" і Девідом Хенссоном — творцем технології Rails.

Rails є середовищем, що полегшує розробку, розгортання й обслуговування вебзастосунків. За час, що минули з моменту її першого релізу, Rails пройшла шлях від маловідомої технології до феномену світового масштабу та стала саме тим середовищем, яке вибирають, щоб створювати так звані "застосунки Web 2.0".

Ця книга, що вже давно стала настільною з вивчення Ruby on Rails, призначена для всіх програмістів, які збираються створювати та розвертати сучасні вебзастосунки. З першої частини книги ви отримаєте початкове уявлення про мову Ruby та загальні відомості про саме середовище Rails. Далі на прикладі створення інтернет-магазину ви вивчіть концепції, покладені в основу Rails. У третій частині розглядається вся екосистема Rails: її функції, можливості та додаткові модулі. Оновлене видання книги описує роботу з Rails покоління 4 і Ruby 1.9 і 2.0.

Стан: Хороший
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари