Всі категорії
Додати товар

Node.js у дії

350 грн
Опис

Еволюція JavaScript з кожним роком надає веброзробникам дедалі більшу кількість інновацій. Один із найбільш цікавих і популярних інструментів для створення легко масштабованих мережевих програм є Node.js, що ґрунтується на движці V8 і перетворює JavaScript з вузькоспеціалізованої мови на мову загального призначення. Node.js додає можливість JavaScript взаємодіяти з пристроями введення-виведення через свій API (написаний C ++), під'єднувати інші зовнішні бібліотеки, написані різними мовами, забезпечуючи виклики до них із JavaScript-коду.

Насамперед Node.js відрізняється від класичного JavaScript тим, що виконуваний код виконується на стороні сервера, а не на боці браузера. Крім того, Node.js замість традиційного паралелізму на основі потоків пропонує асинхронне введення-виведення, керований подіями. Продуктивність у такій системі набагато вища, ніж у разі використання багатопотокової моделі. Node.js ідеально підходить для вебзастосунків, які не виконують складних обчислень, але до яких відбуваються часті звернення: читання дисків, під'єднання до бази даних, вебсервіси.

Мета цієї книги - швидко опанувати основами Node.js, допомогти вам почати розробку програм і навчити всьому, що необхідно знати про "просунута" JavaScript.

Стан: Хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари