Всі категорії
Додати товар

Емоційний інтелект. чому він може означати більше, ніж iq

290 грн
Опис

Американський психолог, визнаний експерт в галузі емоційного інтелекту Деніел Гоулман стверджує, що наші емоції грають у досягненні успіху в сім'ї та на роботі набагато більшу роль, ніж це заведено вважати. Але що ж таке "емоційний інтелект"? Чи можна його виміряти? Чим відрізняється "звичайний" інтелект від "емоційного" і чому власники першого часто поступаються місцем під сонцем власникам другого? Як навчитися справлятися з сумом, гнівом, запальністю, депресією й стати успішнішими?

Про все це автор докладно розповідає.

Ця книга буде корисна студентам, викладачам, батькам, а також усім, кого цікавлять питання психології, що стосуються сім'ї та кар'єри.
Ця книга - від гуру психології, одного зі творців терміну "емоційний інтелект". Саме завдяки Гоулману він набув величезної популярності.
Книга вперше видання 1995 року, але досі залишається бестселером. Вона перекладена 40 мовами, і в одних тільки Сполучених Штатах продано понад 5 мільйонів примірників. Ми впевнені, що російського читача книга також зацікавить.
Детальний аналіз проявів емоційного інтелекту, безліч прикладів, зокрема з життя автора.

Деніел Гоулман (р. 1946) — відомий американський психолог, науковий журналіст. Упродовж дванадцяти років писав статті для The New York Times, спеціалізуючись на психології та науках про мозок. Написав понад 10 книг із психології, освіти, науки та лідерства.
Отримай світове визнання після виходу книги "Емоціональний інтелект", яка протрималася в списку бестселерів "журнал-Йоркult" понад півтора року.
Гоулман має безліч нагород за свої дослідження, зокрема нагороду за досягнення у сфері журналістики від Американської психологічної асоціації. Він був обраний членом Американської асоціації сприяння розвитку науки на знак визнання його діяльності у сфері популяризації науки. Двічі номінувався на Пулітцерівську премію.

Стан: Хороший
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари