Всі категорії
Додати товар

Переваги інтровертів

450 грн
Опис

Інтроверти задумані, мають багату уяву, схильні до індивідуальної роботи та нестандартного мислення. Інтроверти уважні спостерігачі та слухачі. Інтроверти віддають перевагу спілкуватися один на одного та зазвичай ведуть багате перебування на Бога. Інтроверти не соціопати, не забиті та сором'язливі люди, як багато хто вважає.

Але вони в меншості. У нашому світі екстравертів приблизно втричі більше, ніж інтровертів. Тому інтровертів часто не можуть зрозуміти не тільки їхні сім'ї та близькі, а й навіть вони самі.
У цій книзі практикуючий психотерапевт і провідний експерт у США за темі інтроверсії об'єднує свій багатий досвід і результати наукових досліджень, щоб розігнати інтровертів у тому, що з ними щось не так і допомогти їм побачити та оцінити свої сильні сторони — аналітичні навички, креативність, здатність до високої концентрації. Крім того, у книзі ви знайдете практичні поради про те, як налагодити відносини з людьми різних темпераментів у сім'ї, на роботі та в колі друзів.

Для кого ця книга
Для інтровертів.
Для батьків, подружжя, друзів і колег інтровертів.
Для всіх, кому часто доводиться спілкуватися з людьми різних темпераментів.

Фішка книги
Марті Лейні — викладач і практикуючий сімейний психотерапевт, провідний експерт з інтроверсії в США. Уже 37 років у шлюбі з чоловіком-екстравертом.

Книга 11 років у продажу, світовий тираж понад 100 тис. екз., передана 13 мовами.

От автора
Мені здається, треба трохи вирівняти ігрове поле життя. Екстраверти вівсю розрекламовані. І інтровертам пора нарешті усвідомити, наскільки вони унікальні та незвичайні. Ми дозріли для культурного зсуву у свідомості у бік визнання інтровертності. Ми маємо перестати підлаштовуватися й відповідати. Нам потрібно цінувати себе такими, які ми є. Ця книга покликана допомогти нам досягти цього. У ній ви познайомитеся з трьома основними моментами: 1) як визначити, інтроверт ви чи ні (можливо, ви здивуєтеся); 2) як зрозуміти та оцінити переваги інтровертованості; 3) як за допомогою численних корисних порад і інструментів випісткувати власну неповторну натуру.

Стан: Хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
knigoobmen
knigoobmen
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари