Гнізда з диска борони для пікніка
Зробіть чудовий подарунок друзям, які люблять пікніки. На сковороді можна
смажити картоплю, гасити м’ясо, виготовляти гриль (гриби та овочі) і грінки.
Коробка готова для експлуатації і пройшла подальшу обробку. Тіштеся з дорогими
вам людьми Люди мають чудовий подарунок і станьте першим, хто спробує смачна
страва.
Наші сковороди виготовляються з міцного матеріалу, який не деформується під
дією високих температур, а коли належно доглядати.
###
- діаметр робочої поверхні дорівнює 80 см.
- Висота зйомок - 26 см;
- толщина изделия – 4 мм;
- Висота бортиків - 3 см;
- Ручки - зйомні, « Штучні»;
- Вага - 8 кг.
Зверніть увагу, у комплекті немає кришки, а також чохла для зберігання і
транспортування. Ці товари можна замовити окремо.
Чому наші сковороди такі популярні?
Соворода з диска борони — найкращий вибір для приготування страви на вогнищі.
На ній продукти не підсмажують, а використовують лише трохи олії. Плоска форма
забезпечує рівномірний прогрів усієї робочої поверхні.
Перевага товару:
- мобільність.
- універсальність.
- простота використання;
- доступна ціна;
- Міцність.
Крім того, ви можете придбати чехол
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Крім того, можна замовити будь - який принт на чохлі і гравірування на кришці!
Поради щодо використання сковороді з диска борони
Дотримуючись простих правил експлуатації і догляду за сковородою з диска, ви
надовго збережете її охайний зовнішній вигляд, антипригарні властивості та
ідеальну форму. Перш ніж користуватися нею, ретельно промийте її під водою,
без засобів для миття посуду, витріть насухо сухим рушником або серветкою.
Розжаріть сковороду на вогнищі, наливаючи на неї олію або інший жир. Коли
готуєте їжу, киньте залишки їжі сухою серветкою.
Сковарда з диска завжди повинна бути промасована, тому її не потрібно мити.
Тримайте з тим маслом, на якому готували. Перед тривалим зберіганням змащуйте
олією усі предмети, у тому числі кришку, і загорніть в кілька шарів паперу.
Таке зберігання запобігає утворенню іржавих.
Не рекомендується:
- Мити робочу поверхню миючими засобами;
- Використовувати металеві мочалки і щітки;
- Залишати у сухому вигляді, без масла.
Дотримуючись цих простих порад, ви побачите, як кожного разу страви стають
смачнішими і приємнішими.