Всі категорії
Додати товар

Шикарний джемпер/лонгслів/кофта marc cain. оригінал. німеччина

700 грн
Опис

Шикарний джемпер/лонгслів/кофта у квітковий принт золотого кольору від відомого німецького бренду преміумкласу Marc Cain. Ця компанія була заснована в 1973 році головою правління компанії Хельмутом Шлоттерером. Сьогодні Marc Cain – це всесвітньо відомий бренд преміумкласу у сегменті ринку модного жіночого одягу з власним виробництвом у Німеччині. Центральне підприємство Marc Cain GmbH, звідки здійснюється управління, розташоване у Бодельсхаузені. Виробництво одягу бренду Marc Cain здебільшого здійснюється в Європі. Високі вимоги до дизайну, якості, матеріалів, новітніх технологій обробки та крою — кредо бренду Marc Cain. Саме з цієї причини тканини, матеріали, трикотаж та пряжа поставляються в основному з Європи, здебільшого з Італії. На підприємстві в Бодельсхаузені виготовляються насамперед в'язані вироби бренду Marc Cain.
Розкішні та високоякісні тканини, яскраві принти та кольори створюють унікальні ефектні вироби, які дарують жіночну елегантність та впевненість у собі.Покупці бренду Marc Cain - це сучасні жінки, впевнені в собі, відкриті та допитливі. Їм подобається відчувати себе жінками та виражати це в одязі, який вони носять, — природно та невимушено.
Трикотажний джемпер з квітковим принтом виготовлений з бавовни з додаванням віскози та поліаміду. Сам джемпер змінює колір від чорного до бежевого. Поверх джемпера нанесений візерунок розкішного саду з пташками золотою фарбою. Цей малюнок повторюється як спереду, так і на задній частині джемпера. На рукавах малюнка немає. Подібний джемпер коштує на офіційному сайті близько 16 000 грн.

Стан нової речі, дефектів немає
Розміри:
плечі 42 см
грудь 54 (108) см
довжина 65 см
довжина рукава 60 см
ширина рукава 12 см

Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
  • Золотистий
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:
Бавовна
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари