Всі категорії
Додати товар

Стильний ажурний помаранчевий джемпер/ светр/кофта /кофточка peacocks. англія

400 грн
Опис

Стильний ажурний джемпер/ светр/кофта /кофточка яскравого помаранчевого кольору від відомого британського бренду молодіжної моди Peacocks. Компанія була заснована дуже давно, ще у 1884 році в місті Воррингтон і на той момент називалася Peacocks Penny Bazaars. Її засновником став Альберт Франк Пік, який згодом передав бізнес сину. За таку тривалу історію фірма встигла змінити назву, а також переїхати у Кардіфф.

Дуже довгий період часу продукція бренду була представлена лише на внутрішньому ринку Великобританії. Вперше на міжнародну арену компанія вийшла у 2004 році відкривши магазин у Бахрейні. Речі виробника високо оцінили споживачі з інших країн, тож власник прийняв рішення стрімко розширювати мережу. Від 2004 до 2007 року компанія встигла відкрити 450 молів у різних куточках світу.
Одяг Peacocks розрахований більше на молодь, цінова політика розрахована на середній клас. Є дуже цікаві речі, колекції часто змінюються. Peacocks - це останні тенденції зі світових подіумів, постійне оновлення колекцій, широкий вибір базових моделей, яскраві та зручні магазини.

Чудовий склад тканини 50 % бавовна 50% акрил. Тканина міцна та щільна. Тканина м'яка, делікатна та приємна до тіла.

Джемпер вільного крою. Круглий виріз горловини. Короткі рукави. По низу рукава оборка з "резинки" (на фото). По низу виробу та по вирізу горловини - "резинка".

Ідеально підходить на розмір L або 16-18 UK або 44-46 EU (за таблицею відповідності виробника)

Стан чудовий, без дефектів.
Розміри:
довжина рукава від середини горловини 50 см
ширина рукава 16 см
груди 60 (120) см
загальна довжина 75 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі цікаві речі великих розмірів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 46/3XL/54
Матеріал:
Акрил Бавовна
Принт:
Без принту

Схожі товари