Всі категорії
Додати товар

Стильна водолазка/гольф/бадлон/бітловка marks and spencer

250 грн
Опис

Стильна водолазка/гольф/бадлон/бітловка шляхетного чорного кольору у принт "метелики" від відомого британського бренду Marks and Spencer. Преміальний склад тканини 95 % бавовна. Тканина міцна та щільна, добре відчувається на тілі.
Водолазка – це приталений плечовий виріб з довгими рукавами та високим, щільно прилеглим по шиї коміром. Також зустрічаються назви гольф, бітловка (це слово з'явилося за часів групи The Beatles), бадлон або банлон (від марки волокна Ban-Lon, з якого шилися водолазки в 60-х роках). Від светра цей вид одягу відрізняє тонка тканина (трикотаж, тонка машинна в'язка, віскоза, дайвінг та інші) з гладкою текстурою і, переважно, відсутністю декору.
Брюки-палаццо, джинси-кльош, а також спідниці довжиною міді та максі також як ніби створені для водолазок. Вільний низ допомагає збалансувати приталений верх, додає образу динамічності. Не зайвими будуть масивні прикраси на шию або руки, можна навіть контрастних кольорів. З настанням холодів додайте подовжену джинсівку, довгий тренч або пальто чоловічого крою, і вам не буде рівних.
Водолазка класичного крою з довгими рукавами. Принт метелики в кольорах різного металу (золото, срібло, мідь). Такі кольори особливо актуальні цього осіннього сезону. Добре сідає на фігуру 10 UK або 38 EU розміру.

Стан новий, без паперової етикетки, без дефектів.
Розміри:
плечі 38 см
довжина рукава 56 см
ширина рукава 8 см
груди 87 см
стегна 95 см
загальна довжина 63 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Бавовна
Принт:
З тваринним принтом

Схожі товари