Всі категорії
Додати товар

75в - 34в багатофункціональний тілесний бюстгальтер з гелевим пуш-ап та бавовною...

250 грн
Опис

1996 року мешканка Британії Мішель Моун (Michelle Mone), танцюючи зі своїм чоловіком, відчула дискомфорт від одягненого на ній бра. Тоді вона вирішила, що може сама вигадати бюстгальтер, в якому їй буде максимально зручно.
У листопаді 1996 року Мішель та її чоловік Майкл заснували компанію MJM International Ltd. Після трьох років досліджень та розробок у магазині Selfridges з'явилася перша лінія бюстгальтерів Ultimo, яка була розпродана за 24 години.
Сьогодні під маркою Ultimo випускаються колекції нижньої білизни та купальників. Багато жінок високо оцінили бра від британської марки.

Бренд Ultimo, що прославився своїми бюстгальтерами з силіконовим гелем, приємно урізноманітнить вашу колекцію нижньої білизни.

У продажу найпопулярніша модель бюстгальтера Strapless Multiway Bra від Ultimo зі зйомними гелевими подушечками пуш-ап (вага кожної подушечки 38г).
Розмір вказаний 75В - 34В.

Інноваційний бюстгальтер зі знімними подушечками пуш-ап з рідким гелем візуально збільшить груди, при цьому збереже її привабливість.

Груди в такому бюсті розташовуються максимально природно та комфортно, а результат виходить дуже натуральним. Нікому й на думку не спаде, що на Вас одягнений бюстгальтер із пуш-ап.

Бюстгальтер-балконет найкраще підкреслить гарну лінію декольте. Монолітна форма чашок та плоскі шви пояса не будуть виділятися з під одягу
Завдяки подвійному ряду нековзних силіконових смужок та гнучкии боковим каркасам бюст щільно сидить на тілі.
Ідеальний варіант під сукню оголеними плечима.

Бавовняна підкладка чашок робить цей ліф неймовірно комфортним.
Є пази для бретель, за бажанням можна вставити будь-які (БРЕТЕЛІ В КОМПЛЕКТ НЕ ВХОДЯТЬ).

Стан ідеал, без ознак використання та без нюансів.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 75B
Стиль:
Класичний
Матеріал:
Бавовна Мікрофібра
Форма бюстгальтера:
Принт:
Без принту

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?