Всі категорії
Додати товар

Шикарні вечірні штани robell. італія

600 грн
Опис

Шикарні вечірні штани з квітковим візерунком забитим по тканині ниткою з люрексу від відомого італійсько-данського бренду Robell.
Компанія Robell (входить до складу данського концерну - Godske), однієї з кращих фабрик, що спеціалізуються на пошитті жіночих штанів. Для своїх виробів фірма використовує переважно натуральні матеріали: бавовну, віскозу з додаванням еластану. Штани винятково зручні та комфортні у носінні. За багаторічну історію існування бренду, компанія розробила унікальні еластичні матеріали, завдяки яким їх штани, брюки чи джинси мають ідеальну посадку на фігурі. Їх штани створені для "реальних" жінок будь-якого віку та будь-якого типу фігури, а не для манекенів та вішаків. Не дарма їх продукція сідає на тілі неначе "друга шкіра". Якість продукції бренду забезпечена ідеально вивіреними рядками, найкращими тканинами та вишуканими фасонами.

Чудова якість тканини 65 % віскоза. Тканина міцна та щільна, добре тримає форму на тілі. Штани дуже еластичні та добре тягнуться. Малюнок на штанах не нанесено фарбою, а виткано блискучою ниткою (люрексом) по штанах. Тому створюється ефект, коли блиск люрексу більш помірний та більш вишуканий. Потрібний ефект створюється безпосередньо в русі на фігурі. Штани мають дві бокові кишені спереду та дві накладні кишені позаду. Штани тримаються на еластичному поясі, без блискавки та без ґудзиків. Тому створюється також помірний утягуючий ефект в зоні живота. Присутнє брендування на поясі та на лицевій стороні в зоні лівої кишені - є брелок з назвою бренду. Штанини прямого крою та вкорочені. Добре сідають на фігуру 12 UK або 38-40 EU.

Стан чудовий, новий без паперової етикетки, без дефектів
Розміри:
талія 43 (86) см
внутрішній шов 71 см
загальна довжина 96 см
ширина штанини внизу 18 см

В магазині ще багато унікальних речей https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
  • Білий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Віскоза
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари