Всі категорії
Додати товар

Шикарний літній подовжений оверсайз блейзер/піджак/жакет warehouse. англія.

550 грн
Опис

Шикарний літній подовжений блейзер Warehouse в базовому кольорі, меланж від відомого британського бренду. Warehouse - це британський бренд жіночого одягу, який пропонує широкий асортимент стильного та сучасного одягу для жінок. Він був заснований у 1976 році та став одним з провідних брендів у Великій Британії. Основні риси бренду – це стильні дизайни, сучасні силуети та використання якісних матеріалів.
Warehouse часто слідує останнім модним тенденціям і пропонує модні та актуальні речі для повсякденного носіння та особливих випадків. Ось понад 40 років бренд доводить, що класичний одяг може поєднувати в собі не тільки елегантну простоту, але і новомодні тенденції. Своєю цільовою аудиторією бренд Warehouse називає міських модниць віком від 18 до 30 років. Однак насправді в асортименті марки знайдеться щось цікаве і для вікової аудиторії.Основною метою бренду є адаптація та покращення модних трендів. Марка прагне зробити доступним тенденції стилю для простих жінок, зробити їх більш практичними. Для офісу, для прогулянки, для дому, для відпочинку – у каталозі Warehouse знайдеться одяг на будь-який випадок життя. Тут ви не знайдете чогось надприродного чи ультрамодного. Британський бренд слід своїм заповідям і намагається дотримуватися стриманості та елегантності у своїх колекціях. Акцент марка робить на унікальні технології виробництва, на натуральні та екологічні тканини, на практичність та різноманітність варіантів.

Преміальний склад тканини 87% бавовна. Тканина міцна та щільна, добре тримає форму на тілі. Тканина доволі товста. Підкладки немає.

Блейзер класичного крою. Не застібається. Плечі спущені, крій кімоно. Рукава довгі, можна підкочувати у манжету (на фото). Комірець з лацканами. Спереду бокові діагональні кишені. Всі шви сховані за стрічкою (бейкою) на фото. У виробі красиво стикуються смужки.

Ідеально підійде на фігуру 10 UK або 38 EU розміру.

Стан новий, без паперової етикетки, без дефектів.
Розміри:
рукава реглан
довжина рукава від комірця 77 см
ширина рукава 15 см
груди 52 (104) см
талія 50 (100) см
загальна довжина 78 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Бавовна
Принт:

Схожі товари