Всі категорії
Додати товар

Стильна спідниця izabel london. англія

400 грн
Опис

Стильна спідниця з абстрактним принтом у східному стилі від британського бренду Izabel london.
Цей бренд відомий своїми нагородами у сфері моди. британський бренд. Бренд Izabel London націлений на те, щоб завжди мати в наявності найновіші тенденції моди, щойно вони виходять з подіуму. Колекції розроблені з урахуванням реальних жінок і реального життя; вони вважають, що у вашому гардеробі жінки повинні відчувати себе комфортно, незалежно від їх стилю, віку чи типу фігури та незалежно від того, куди б вони не пішли. Подумайте про тканини з віскози, що дихає, м’які еластичні моделі, які не потребують прасування, і модні образи, які підходять під будь-який бюстгальтер.
Від офісу до афтепати після роботи та звичайних ланчів у пабах одяг бренду створений, щоб бути досить універсальним, щоб носити його у будь-яких випадках. Наші стильні сукні середньої довжини однаково добре поєднуються як з туфлями на підборах, так і з кросівками, а наші приємні топи можна поєднувати з джинсами та балетками або з вишуканими спідницями та туфлями на підборах.
Чудова якість тканини 100 % віскоза, приємна на дотик та легка, що дозволяє їй красиво струменіти в носінні. Яскравий східний принт добре буде поєднуватися однотонним верхом: футболкою, блузкою чи топом у базових кольорах. Добре сідає на 12 UK або 40 EU розмір.

Спідниця модного в цьому сезоні А-силуету.

Стан новий з пломбою. Дефектів немає.
Розміри:
довжина 103 см
талія 42 (84) см
бедра 52 (104) см

Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Віскоза
Сезон:
Принт:
З геометричним принтом

Схожі товари