Всі категорії
Додати товар

Шикарна трикотажна максі-спідниця з асиметричним подолом sandro. франція. оригінал

1000 грн
Опис

Шикарна спідниця з асиметричним подолом базового темно-сірого кольору від відомого французького виробника модного одягу Sandro. Sandro – один із найулюбленіших брендів одягу у Франції. У його філософії закладено принцип «бути доступним, але вирізнятися першокласною якістю та унікальною естетикою». Одяг прет-а-порте Sandro тримає бездоганний баланс між класикою і вільним стилем casual, тому його вибирають дівчата і молоді люди, які добре знаються на моді та відчувають, що таке справжній французький шик.

Історія бренду Sandro почалася в 1984 році в Парижі, коли сімейна пара Евелін та Дідьє Четріт відкрили невеликий бутік на вулиці Vieille du Temple у самому серці округу Маре. Евелін, уродженка Марокко, з дитинства була закохана у моду; елегантні білі каптани її матері, які контрастували з охристою землею марокканських сіл, і вінтажні сорочки, бездоганно пошиті дідом, розвинули смак і уяву дівчини. Вже у підлітковому віці вона переїхала до Парижа, де, вивчаючи право, паралельно відкривала свої таланти стиліста. У Парижі Евелін зустріла майбутнього чоловіка Дідьє Четріта, який підтримав її ентузіазм і разом з нею вирушив у велику модну подорож.

Одяг прет-а-порте Sandro є абсолютним втіленням паризької елегантності: класичні силуети підкреслюють стриманість французької городянки, при цьому додані ледь уловлені ноти рок-н-ролу не залишають їй шансів залишитися непоміченим. Сукні, блузки або брюки Sandro, кожному предмету жіночого одягу притаманний особливий французький акцент. Він присутній також у деталях, будь то філігранні мережива чи привабливі принти.

Сьогодні дизайнерську концепцію Будинку Sandro підтримує та відточує син засновників паризького бренду Ілан Четріт, який ставиться до бренду як до брата. Саме він у 2008 році запустив лінійку Sandro Homme, позначивши власний підхід до чоловічої моди прет-а-порте. Щосезону Ілан винаходить нові фасони та представляє їх на Тижнях моди в Парижі.

Преміальна якість тканини 40 % вовна. Тканина міцна та щільна, дуже приємна до тіла. Трикотаж, в'язка "в рубчик". Дуже тепла.
Трикотажна спідниця креативного асиметричного крою. Довжина максі. На талії "резинка". Добре поєднується як с класичними речами, так і зі спортивними.
Ідеально сідає на розмір фігури S-M або 1 FR.

Стан нової, без паперової етикетки, без дефектів

Розміри:
талія 38 (76) см
загальна довжина 82 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Акрил Вовна
Принт:
Без принту

Схожі товари