Всі категорії
Додати товар

Нічна маска для обличчя plantnery anti-melasma на основі виноградних кісточок, 50 мл

695 грн
Опис

Нічна маска для обличчя Plantnery Anti-Melasma на основі виноградних кісточок, 30 мл.

Преміальний бренд Plantnery - це один з найкращих натуральних брендів косметики на азіатському ринку, який має ідеальне співвідношення ціни і якості і представляє свою продукцію не тільки на найвідоміших торгових майданчиках Азії, але і є одним з брендів, що широко представлені в магазинах King Power Duty Free.

Один із головних інгредієнтів у складі маски - виноградні кісточки. Вони вирощені досвідченими фермерами в Західній Європі. І були екстраговані за допомогою спеціального процесу, в результаті якого була отримана найвища концентрація олігомерних проантоціанідинів (OPC). Вони є потужними антиоксидантами та більш ефективно захищають клітини шкіри від окислювального стресу. Попрощайтеся з ластовинням і пігментними плямами! Нічна маска від Plantnery на основі виноградних кісточок - новий рівень у боротьбі з мелазмою (підвищеною пігментацією шкіри).

Дія маски:

- Профілактика та уповільнення старіння.
- Живлення та захист шкіри від несприятливих впливів навколишнього середовища.
- Як засіб захисту, що надає антистресову дію.
- Профілактика та уповільнення утворення зморшок.
- Посилення росту волосся і запобігання їх випаданню.
- Освітлення шкіри (м'який відбілюючий ефект).
- Поліпшення кольору шкіри, підвищення її яскравості.

✓ALCOHOL FREE
✓FRAGRANCE FREE
✓PARABEN FREE
✓COLOURANT FREE
✓SILICONE FREE

Застосування: ввечері нанесіть крем-маску на обличчя і шию, а вранці змийте. Можна наносити тільки маску, а можна спочатку наносити сироватку цієї серії (для швидкого результату), а потім нічну маску. Вона допомагає сироватці добре вбратися.

Склад:

DEIONIZED WATER, GLYCERIN,PARAFFINUM LIQUIDUM, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, POLYACRYLAMIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, LAURETH-7, SODIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, VITIS VINIFERA SEED EXTRACT, CUCUMBER EXTRACT, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, SODIUM PCA, DISODIUM EDTA, CHLORPHENESIN, ALPHA -ARBUTIN, HAMAMELIS VIRGIN IANA LEAF WATER, PANTHENOL, NIACINAMIDE, SODIUM HYALURONATE

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 50мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Живлення

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?