Всі категорії
Додати товар

Сыворотка для выравнивания тона с транексамовой кислотой cos de baha tn tranexamic...

510 грн
Опис

Сироватка з транексамовою кислотою Cos De Baha TN Tranexamic Acid Niacinamide Serum глибоко зволожує, вирівнює тон, освітлює почервоніння та постакне та покращує колір обличчя. Засіб заспокоює подразнення, розгладжує мікрорельєф, робить шкіру гладкішою та пружною.

Сироватка має м'яку відбілюючу дію, бореться з небажаною пігментацією та застійними плямами, робить тон обличчя більш рівномірним. Усуває тьмяність, зменшує видимість куперозу, повертає шкірі здоровий вид, що відпочив і природне сяйво. Усуває стягнутість та зневоднення, зміцнює волокна епідермісу та відновлює цілісність шкірних покривів.

Сироватка на 72% складається із органічних інгредієнтів. НЕ містить сульфатів, парабенів, штучних барвників, спирту, мінеральних олій та ароматизаторів.

Продукт на безводній основі виробляється на базі екстракту алое вера.

Основні інгредієнти:

Транексамова кислота знижує синтез меланіну, перешкоджає появі небажаної пігментації, освітлює та вирівнює тон.
Екстракт алое віра глибоко зволожує, живить шкіру, очищує її від забруднень, сприяє загоєнню ран та порізів, гальмує вікові зміни, активно захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища, нормалізує обмінні процеси, омолоджує.
Ніацинамід (вітамін В3) відновлює бар'єрну функцію дерми, нівелюючи лущення, подразнення та зневоднення. Компонент покращує колір обличчя, прибирає тьмяність, зменшує почервоніння, знімає запалення, бореться з акне, освітлює пігментні плями та постакне, уповільнює процес старіння (як антиоксидант) та підвищує еластичність шкірних покривів, звужує пори та зберігає шкіру матової.
Алантоїн пом'якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює подразнену шкіру.
Екстракт чаю нормалізує клітинні обмінні процеси, надає заспокійливий вплив, знімає почервоніння та запалення, підвищує місцевий імунітет шкіри, захищає її від негативного впливу факторів навколишнього середовища, а також запобігає передчасному старінню клітин шкіри.
Екстракт бузини має виражені антиоксидантні властивості, зміцнює імунітет, заспокоює запальні процеси.
Екстракт момордики харанція допомагає загоювати пошкодження на шкірі, надає антисептичний та протизапальний ефект, бореться з екземою, псоріазом та фурункулами, а також зменшує ймовірність появи шрамів та запобігає подразненню шкіри. Крім того, екстракт виявляє властивості, що омолоджують, живлячи шкіру, підтягуючи її і розгладжуючи зморшки.
Екстракт едельвейсу є потужним антиоксидантом, що надає захисну, пом'якшувальну та протизапальну дію, захищає клітини шкіри від різних ушкоджень та перешкоджає процесам старіння.

Перед використанням обов'язково потрібно провести патч-тест. Для цього нанесіть трохи під підборіддям, і простежте за реакцією протягом 24 годин.

Перший тиждень використовуйте засіб через день. За відсутності сверблячки та почервоніння переходьте на щоденне використання вранці та ввечері.

Спосіб застосування: Нанести на очищену та тонізовану шкіру обличчя, шиї та декольте легкими масажними рухами.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?