Всі категорії
Додати товар

Вітамін с для догляду за шкірою the nue co topical c

732 грн -12% 650 грн
Опис

Повнорозмір 15 г. Новий, не вскривався.

Це порошкоподібна добавка вітаміну С для вашого обличчя. Доведено, що він стимулює вироблення колагену, бореться з пошкодженнями сонцем та зміцнює шкіру, розчиняється та активується при змішуванні з наявним зволожуючим кремом або сироваткою для обличчя. Застосовуючи щодня, шкіра виглядає яскравішою з менш помітними тонкими лініями та зморшками.

Вітамін С є нестійким інгредієнтом. Його важко стабілізувати та підтримувати, а це означає, що більшість продуктів, які враховують його переваги, далеко не такі ефективні, як вони стверджують. Десь між виробництвом і потраплянням на полиці, формули втрачають свою силу.
Але не Topical C . Ми використовуємо порошкоподібну форму вітаміну С, який не активується, доки ви не цього не забажаєте.
• «The Nue co.» змішує l-аскорбінову кислоту – так звану чистий вітамін С – з рослинним антиоксидантом під назвою ферулова кислота. Доведено, що обидва вони стимулюють вироблення колагену та борються з пошкодженням сонця. Потім ми додаємо крохмаль тапіоки, отриманий з коренів маніоки, колоїдну вівсянку та алое вера для відлущування, заспокоєння та оздоровлення шкіри.

Рекомендується для ранкових процедур, але ви також можете використовувати його на ніч.
• Просто розчиніть 2-3 струшування в долоні з водою або вашою улюбленою сироваткою та нанесіть на обличчя, шию та зону декольте.
• При щоденному використанні ви можете очікувати яскравішої шкіри та видимого зменшення тонких зморшок, рубців і пігментації.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?