Всі категорії
Додати товар

Сироватка для обличчя заспокійлива з ефектом детоксикації medi-peel algo-tox calming...

560 грн
Опис

Сироватка активно зменшує запальні процеси, заспокоює шкіру, попереджає появу подразнень і свербіння, прибирає почервоніння. Засіб має насичений склад, містить великий комплекс натуральних трав, який допомагає швидко заспокоїти та зволожити подразнену шкіру. Має легку приємну гелеву текстуру, яка швидко вбирається і доповнює як ранковий, так і вечірній догляд, роблячи шкіру м'якою і пружною. Сироватка очищає та звужує пори, покращує тон шкіри, повертає здоровий вигляд та сяйво, підвищує пружність, насичує вітамінами, зволожує та відновлює. Надає антиоксидантну та детокс-дію.

Є 100% веган засобом та підходить для всіх типів шкіри, не викликаючи ніяких подразнень

- Екстракт пророщених паростків пшениці (10,005ppm) - сприяє регенерації тканин, пом'якшує, живить, активно загоює, очищує, має протизапальну та антиоксидантну дію.

- Комплекс з екстрактів центели азіатської - має сильну ранозагоювальну, протизапальну, а також тонізуючу дію. Покращує мікроциркуляцію та активізує синтез колагену, регенерує клітини шкіри, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри та утриманню вологи, знижує чутливість, зменшує набряки, виявляє судинозміцнювальну дію та зменшує видимість куперозу.

- Протеїни сої - зволожують шкіру і утримують в ній вологу, відновлюють захисні шари шкіри і мають регенеруючий ефект. Живлять клітини шкіри, омолоджують та зменшують дрібні зморшки.

- Сквалан - зміцнює ліпідний шар шкіри, перешкоджає випаровуванню вологи, надає зволожуючу дію. Робить шкіру еластичною та прискорює її регенерацію, розгладжує зморшки та стимулює антиоксидантні процеси. Підвищує місцевий імунітет клітин, допомагає впоратися із запаленнями, знімає почервоніння та позбавляє лущення.

- Кераміди NP - сприяють оновленню шкіри, покращують захисні та бар'єрні функції, нормалізують гідроліпідний баланс, захищають від зневоднення, мають омолоджуючий потенціал.

- Комплекс пептидів - збільшують пружність і еластичність шкіри, прискорюють процеси вироблення організмом власних волокон колагену та еластину. Зменшують глибину зморшок та перешкоджають обвисанню шкіри. Зміцнюють захисний бар'єр шкірного покриву.

- Олія ши - зволожує, живить і пом'якшує шкіру, має бактерицидні та ранозагоювальні властивості, стимулює розсмоктування шрамів. Є ефективним засобом, що омолоджує, підвищує тонус і пружність шкіри, розгладжує зморшки. Захищає шкіру від впливу ультрафіолету, оберігає від зневоднення, обвітрювання та обмороження.

- Олія оливи - стимулює регенерацію тканин, активізує роботу імунітету, знімає запалення та заспокоює подразнення. Олива активно живить шкіру, не перевантажуючи її, повертає їй тонус, свіжість і доглянутий вигляд.

ЗАСТОСУВАННЯ
Нанести на очищену та тонізовану шкіру обличчя, шиї та декольте легкими масажними рухами

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?