Всі категорії
Додати товар

Незмивний парфумований бальзам для волосся з протеїнами "солодка любов" masil 9...

440 грн
Опис

Незмивний парфумований бальзам для волосся з протеїнами "Солодка любов" Masil 9 Protein Perfume Silk Balm Sweet Love 180ml

Незмивний парфумований бальзам для волосся з протеїнами «Солодке кохання» Masil 9 Protein Perfume Silk Balm Sweet Love
Незмивний парфумований бальзам для волосся з протеїнами, який покликаний відновлювати та живити волосся, надаючи їм солодкий аромат і шовковистість.

Що у складі?

Серед ключових інгредієнтів: екстракт винограду - збагачує волосся антиоксидантами, які допомагають боротися з впливом вільних радикалів та передчасним старінням волосся. Додатково, містить вітаміни та мінерали, що сприяють здоровому блиску та зміцненню структури волосся. Екстракт оливи - є джерелом вітамінів E та A, які глибоко зволожують волосся, роблячи його м'яким і еластичним. Допомагає зміцнити волосся, роблячи його менш ламким, і сприяє їх росту завдяки наявності антиоксидантів та поживних речовин. Екстракт обліпихи сприяє глибокому живленню та відновленню волосся. Комплекс протеїнів, зокрема соєвий протеїн та пшеничний протеїн, насичує волосся поживними речовинами, зміцнюючи його структуру.

Бальзам розроблявся з метою надання глибокого живлення та догляду за волоссям, одночасно даруючи неповторний аромат. Основне призначення – зміцнення, живлення та відновлення пошкодженого волосся, а також збереження його природного блиску та краси.

Sweet Love - це аромат квітів гібіскуса та аромат троянди.

Бальзам підходить для всіх типів волосся, в тому числі й для чутливої шкіри голови. З кожним застосуванням засобу волосся стає більш пружним, шовковистим і сяючим.

Спосіб застосування:

Нанесіть невелику кількість бальзаму на чисте, вологе волосся, рівномірно розподіліть по всій довжині, уникаючи кореневої зони. Не змивайте. Висушіть волосся природним чином або за допомогою фена.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Другой