Всі категорії
Додати товар

Набір luxliss volumizing hair care безсульфатний шампунь та кондиціонер,500

1250 грн
Опис

Склад набору:
Безсульфатний шампунь Luxliss Volumizing Hair Care Shampoo для об´єму волосся.Кондиціонер безсульфатний Luxliss Volumizing Hair Care Conditioner для об´єму волосся.БЕЗСУЛЬФАТНИЙ ШАМПУНЬ LUXLISS VOLUMIZING HAIR CARE SHAMPOO ДЛЯ ОБ´ЄМУ ВОЛОССЯШампунь Luxliss ідеально підходить для власниць тонкого волосся. Цей засіб реалізує бажання жінок мати пишні, об´ємні локони.
Продукт не має у складі парабенів, мінеральних олій, сульфатів. Шампунь виготовлений із натуральних інгредієнтів:
Екстракт японської сакури, який дарує пасмам еластичність.Рожеве масло надає блиску та об´єму.Протеїни шовку роблять волосся слухняним та м´яким.Який ефект можна одержати після застосування безсульфатного шампуню?
Волосся стає слухняним, його легко укладати.Очищене волосся виглядає об´ємним від коренів до самих кінчиків.Волосся зволожене та блискуче.Значно спрощується укладання та розчісування пасм після застосування.Особлива формула засобу відновлює пасма, вони стають живими, доглянутими та свіжими.
Використання: Нанесіть на шкіру голови та волосся, добре збийте пальцями, потримайте хвилину та змийте водою. Після цього можна застосовувати кондиціонер для більшої ефективності.
КОНДИЦІОНЕР БЕЗСУЛЬФАТНИЙ LUXLISS VOLUMIZING HAIR CARE CONDITIONER ДЛЯ ОБ´ЄМУ ВОЛОССЯВаші локони вимагають особливого догляду, їм від природи недостатньо обсягу? Тоді ефективна формула кондиціонера для всіх типів волосся Luxliss Volumizing Hair Care Conditioner – чудове вирішення проблеми.
Такий натуральний склад дасть значний обсяг локонам, відновить їх структуру та зробить волосся шовковистим та блискучим. Пасма будуть виглядати слухняними, здоровими, доглянутими та красивими.
А регулярне застосування кондиціонера разом із шампунем тієї ж серії допоможе оздоровити волосся та наситити його корисними речовинами.
Особливості кондиціонера Luxliss:
підходить для будь-якого типу волосся;у складі немає шкідливих парабенів, фосфатів та сульфатів;натуральна формула полегшить укладання локонів;кондиціонер легко наноситься та змивається;дарує волоссю блиск та об´єм;кондиціонер має веганську формулу;захистить фарбоване волосся від вимивання фарби;не пересушує шкіру;підтримує всередині волосся необхідний рівень вологості.Використання: Кондиціонер слід застосовувати після миття волосся шампунем Luxliss Volumizing. Нанести на всю довжину волосся, залишити на кілька хвилин та змити.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
500 мл

Схожі товари