Всі категорії
Додати товар

Набір luxliss thickening scalp & hair зміцнюючий шампунь і кондиціонер

1250 грн
Опис

Склад набору:
Зміцнюючий шампунь Luxliss Thickening Scalp & Hair Shampoo для тонкого та ослабленого волосся.Зміцнюючий кондиціонер Luxliss Thickening Scalp & Hair Conditioner для тонкого та ослабленого волосся.ЗМІЦНЮЮЧИЙ ШАМПУНЬ LUXLISS THICKENING SCALP & HAIR SHAMPOO ДЛЯ ТОНКОГО ТА ОСЛАБЛЕНОГО ВОЛОССЯЯкщо ваше волосся стало тонким та ослабленим, їм потрібен відповідний догляд, який допоможе повернути локонам колишню красу та життєву силу. Шампунь для волосся Luxliss Thickening Scalp допоможе в цьому він зміцнить та оздоровить локони.
Основними особливостями засобу можна назвати наступні:
засіб містить рослинні олії (чайне дерево, макадамія);сприяє зміцненню волосків по всій довжині;покращує їх стан та зовнішній вигляд в цілому;полегшує розчісування;надає волоссю природне сяйво, еластичність;у складі немає шкідливих речовин;пом´якшує локони;можна використовувати як комплексний догляд у поєднанні з іншими засобами;не обтяжує;ретельно очищає волосся від забруднень та себуму;можна застосовувати для всіх типів волосся;на пофарбованих локонах відтінок добре зберігається;не пересушує шкіру;містить веганську формулу;легко наноситься та розподіляється;не тестується на тваринах.Застосування: Засіб у невеликій кількості наноситься на вологе волосся. Ретельно розподіляється за ними і масажними рухами створюється піна. Локони слід ретельно промити проточною водою та за потреби всю процедуру повторити ще раз.
ЗМІЦНЮЮЧИЙ КОНДИЦІОНЕР LUXLISS THICKENING SCALP & HAIR CONDITIONER ДЛЯ ТОНКОГО ТА ОСЛАБЛЕНОГО ВОЛОССЯЦей німецький засіб ідеально підійде власницям тьмяного, відвіданого волосся, яке випадає. Використовуючи кондиціонер Luxliss можна позбавитися багатьох проблем:
Олія макадами, що входить до складу засобу, матиме лікувальний вплив як на волосся, так і на шкіру голови, вона збагатить локони вітамінами та амінокислотами, що входять до складу олії.Чайне дерево тонізуюче впливає на волосся та шкіру, локони стають щільнішими, перестають випадати та сіктися.Масла стимулюють волосяну цибулину, волосся росте швидше та стає здоровішим, виглядає набагато краще, ніж до використання кондиціонера.Особливості засобу:
ідеально як для домашнього догляду, так і для салонних процедур;не містить шкідливих складових – парабенів, сульфатів, мінеральних олій;консистенція – приємна та легка, просто наноситься на волосся;завдяки маслам засіб загоює дрібні рани на шкірі голови;фарбоване волосся зберігає свій колір;укладання локонів та їх розчісування стає простіше;зміцнюються коріння;містить веганську формулу;засіб не тестують на тваринах.Застосування: Кондиціонер наноситься на волосся після застосування шампуню по всій довжині. Потримайте як завжди та змийте теплою водою. Намагайтеся, щоб засіб не потрапив у вічі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
500 мл

Схожі товари