Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий кондиціонер для волосся lador moisture balancing conditioner, 530мл

550 грн
Опис

Кондиціонер не містить сульфатів, парабенів та інших шкідливих хімічних речовин, які стоншують та сприяють руйнуванню волосся. Для приготування цього продукту використовувалися лише натуральні олії та інгредієнти, завдяки чому він абсолютно безпечний та не викликає алергічних реакцій.

Бальзам не містить у своєму складі силікон, а значить не обтяжує та не перевантажує волосся. Призначений для сухого та пошкодженого волосся. Відновлює і зміцнює волосся, усуває пористість і кінчики, що січуться.

ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ Кондиціонер зволожуючий для волосся Lador Moisture Balancing Conditioner, 530мл

Екстракт лаванди – заспокоює шкіру голови, робить локони слухняними, полегшує розчісування. Незамінний у боротьбі з випаданням волосся, оскільки значно покращує кровообіг епідермісу голови. Чудово пом'якшує і живить волосся, позбавляє лупи.

Екстракт м'яти – регулює жирність, освіжає, охолоджує. Звужує пори шкіри та ефективно утримує вологу, надаючи волоссю додатковий об'єм. Повертає блиск потьмянілим, пошкодженим і ослабленим волоссю.

Екстракт ромашки - має виражені антибактеріальні властивості, заспокоює роздратування, знімає запалення. Регулює жирність голови та глибоко живить волосся. Позбавляє шкіру від лупи, і надає волоссю красивого, доглянутого, блискучого вигляду.

Екстракт розмарину – активізує регенерацію клітин епідермісу, тонізує, посилює кровообіг, знезаражує, лікує запалення, зволожує шкіру голови, допомагає впоратися із свербінням та лупою. Стимулює зростання та зміцнення волосся.

Лимонна кислота – очищає шкіру, видаляє шар ороговілих клітин з поверхні епідермісу, має антиоксидантні властивості, нормалізує вироблення шкірного сала, pH-шкіри. Швидко звужує надмірно розширені пори і зупиняє тим самим випадання ослабленого, витонченого волосся. Також пом'якшує волосся, повертає їм блиск і шовковистість після фарбування.

ЗВОЛОЖУЮЧИЙ кондиціонер для волосся Lador Moisture Balancing Conditioner, 530мл

Нанесіть кондиціонер на чисте вологе волосся, рівномірно розподіліть по всій довжині, через 3-5 хвилин змийте теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Другой