Всі категорії
Додати товар

Маска-шапочка для волосся lemon hair mask+cap 25 ml

170 грн
Опис

Блискуче волосся – ваша мрія? Досягти її дозволить унікальний продукт південнокорейських фахівців – маска-шапочка La.dor ACV Vinegar Hair Cap із яблучним екстрактом. Її дія спрямована на відновлення тонкого, слабкого, тьмяного, зневодненого і пошкодженого волосся і надання їм сяючого блиску. Активна формула маски сприяє оздоровленню пасм, ущільненню кутикули, компоненти заповнюють ушкодження у структурі, що значно знижує ламкість та зупиняє подальшу руйнацію. Засіб зміцнює коріння і протистоїть випаданню волосся, бореться з кінчиками, що січуться, забезпечує прикореневий об'єм, пом'якшує і розгладжує текстуру пасм. Ефективно усуває лупу, очищає шкірний покрив голови від відмерлого епітелію, знижує жирність, зберігає чистоту та розсипчастість локонів.

Склад маски збагачений:

екстрактами яблука, винограду, огірка, розмарину, лимона, шовковиці, омели;
комплексом амінокислот;
пробіотиками;
каприловим тригліцеридом;
альгіновою кислотою.
Маска також забезпечує волоссю інтенсивну вітамінізацію, проникає у клітинну структуру та запускає реакцію оздоровлення. Волосся стає слухняним, легко розчісується, не плутається.

Спосіб застосування:

На вологе, чисте волосся рівномірно нанести маску. Зверху надіти шапочку (іде в комплекті). Залишити на 10-15 хвилин. Змити теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize