Всі категорії
Додати товар

Восстанавливающая сыворотка для поврежденных волос daeng gi meo ri

620 грн -9% 570 грн
Опис

Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Hair Serum підходить для всіх типів волосся. Сироватка на основі екстрактів лікувальних трав розроблена спеціально для інтенсивного догляду за посіченими кінчиками волосся. Дбайливо відновлює структуру волосся, робить їх еластичними і захищає від агресивного впливу зовнішнього середовища. Володіє накопичувальним ефектом. Відновлююча Сироватка створює потрійний ефект для захисту волосся.

У ЧОМУ ПЕРЕВАГИ ВІДНОВЛЮВАЛЬНОЇ СИРОВАТКИ ДЛЯ ВОЛОССЯ DAENG GI MEO RI VITALIZING HAIR SERUM?
Засіб відновлює пошкоджену структуру, зволожує, надає волоссю життєву силу, робить їх гладкими, слухняними і еластичними.
Сироватка полегшує розчісування і запобігає сплутування волосся, а також захищає волосся від згубного впливу навколишнього середовища і робить їх більш стійкими до пошкоджень.
Унікальна косметична продукція DAENG GI Meo Ri виробляється на основі екстрактів східних лікувальних трав і за технологією, заснованої на народних рецептах виготовлення косметики в Кореї.
Серія Vitalizing розроблена спеціально для ослабленого волосся.
Завдяки високому вмісту рослинних екстрактів, сироватка інтенсивно зволожує і відновлює структуру волосся, роблячи їх слухняними і еластичними.
АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ:
Олія сафлори-живить, зволожує і відновлює волосся після механічних, термічних і хімічних травмуючих процедур, підвищує їх щільність і густоту.
Олія абрикосових кісточок-добре зволожує і живить білкову структуру волосся, захищає від несприятливого впливу зовнішніх факторів і УФ-променів.
Оливкова олія-зміцнює волосся і допомагає боротися з посіченими кінчиками.
Протеїни шовку-заповнюють пошкоджені ділянки волосся, надають силу і пружність, надають шевелюрі обсяг і густоту. Огортають кожен волосок найтоншої захисною плівкою, яка захищає волосся від негативного впливу навколишнього середовища і втрати вологи.
Екстракт шоломниці-надає волоссю пружність і еластичність.
Екстракт гарденії - надає зміцнюючу і тонізуючу дію.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
Нанести невелику кількість сироватки Тенгі Морі на чисте, вологе або сухе волосся, приділяючи особливу увагу найбільш пошкодженим ділянкам, не змивати. Призначена для використання після кожного миття.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бузковий

Схожі товари