Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Трав'яний шампунь kokliang для темного волосся 200 мл

435 грн
Опис

Трав'яний шампунь KOKLIANG для темного волосся 200 мл на основі екстрактів рослин горця та женьшеню, з екстрактами гриба лінчжі та гінгко білоба був створений на основі старовинних китайських рецептів – це відмінний , а найголовніше – безсульфатний шампунь з чудовим натуральним. волосся. Шампунь Kokliang - омолоджуючий шампунь, сприяє яскравості темного кольору волосся і запобігає появі сивини, оскільки входить до складу шампуню практично чарівний омолоджуючий трав'яний коктейль живить волосяні фолікули і відновлює вироблення. Тайський трав'яний омолоджуючий шампунь Kokliang також сприяє потовщенню стрижня волосся, повертає блиск, густоту і силу волосся. Активні інгредієнти шампуню Кокліанг: екстракт рослини Shou Wu (китайське найменування лікарської рослини горець багатоквітковий), екстракти гриба лінчжі, женьшеню та гінгко білоба.

Активні компоненти:

Горець багатобарвний (сніговий лотос, корінь шоу ву) - визнаний засіб від сивого і ламкого волосся, тонізує і відновлює волосся по всій довжині.
Екстракт гриба Лінчжі - зупиняє випадання волосся, попереджає появу лупи, зміцнює коріння.
Екстракт женьшеню - зміцнює ослаблене волосся, допомагає при облисенні, надає блиску волоссю.
Екстракт Гінгко білоба - покращує кровообіг шкіри, тим самим зміцнює цибулини і сприяє зростанню волосся.

Склад: aqua, glycerin, cocamdopropyl betaine, cocamide DEA, polyquaternium-7, polyquaternium-11, glycol distearate, ceteareth-60, phantenol, caster oil, mentol, fragrance, show wu extract, lingzhi extract, lingzhi extract lauryl sulphate, propylene glycol, DMDM ​​hydration.

Kokliang darkening шампунь підходить для частого використання, і витрачається дуже економічно, перетворюючи процес миття голови на приємну та корисну процедуру.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?