Всі категорії
Додати товар

Шампунь для волосся слабокислотний, проти лупи la'dor anti dandruff shampoo, 530 мл

540 грн
Опис

Забезпечує ніжне та якісне очищення волосся, усуває лупу та причини її виникнення. В основі активної формули косметичного продукту екстракт лакриці , який вбиває шкідливі мікроби та бактерії, насичує шкіру голови вітамінним комплексом, регулює роботу сальних залоз та вироблення себуму, запобігає надмірному випаданню волосся. Екстракти камелії, дудника, портулака, багатоквіткового горця, блетили смугастої та женьшеню відновлюють пошкоджені ділянки структури локонів, зміцнюють захисний шар, роблячи їх м'якшими, блискучими та слухняними. Гідролізований шовк запобігає ламкості, склеює посічені кінчики, захищає від сплутування. Екстракт ментолу покращує мікроциркуляцію крові, живить волосяні цибулини та відповідає за приємний освіжаючий запах засобу. Шампунь не порушує природний кислотно-лужний баланс, забезпечує відчуття чистоти та свіжості на тривалий час.

Активно спрямовано на: очищення та відновлення пошкодженого волосся, усунення лупи та ліквідацію причин її виникнення.

Принципи догляду за волоссям: 1-й етап – очищення

Ефективні інгредієнти:

Екстракт лакриці – вбиває шкідливі мікроби та бактерії, насичує шкіру голови вітамінним комплексом, регулює роботу сальних залоз та вироблення себуму, запобігає надмірному випаданню волосся.

Гідролізований шовк – запобігає ламкості, склеює посічені кінчики, захищає від сплутування.

Екстракт ментолу – освіжає та злегка охолоджує шкіру, покращує мікроциркуляцію крові та обмінні процеси, допомагає шкірі голови та волосся залишатися чистими та свіжими більш тривалий час.

Консистенція : гелеподібна.

Запах: освіжаючий ментоловий.

Для якого волосся призначено: для всіх типів волосся.

Спосіб застосування:

Нанести шампунь на вологе волосся та шкіру голови, помасажувати протягом 2-3 хвилин, потім змити теплою водою. При потребі повторити процедуру.

Об'єм 530 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
500 мл

Схожі товари