Всі категорії
Додати товар

Кератиновий шампунь для волосся з комплексом амінокислот keratin lpp shampoo lador ph...

585 грн
Опис

Натуральний шампунь для волосся Keratin LPP Shampoo Lador подарує локонам чистоту, легкість, блиск та пружність. В основі засобу для волосся:

кератин;
комплекс кислот (ефективний засіб для відновлення PH після хімії);
олії арганова, касторова, баобаба, жожоба, камелії;
протеїни шовку;
три види білків;
амінокислоти.
Ефективно виліковує пошкоджене волосся після фарбування. Відновлює ліпіди, усуває сухість, ламкість, посічені кінці. Кератин – природний зволожувач, який сприяє утриманню вологи у клітинах. Білки та амінокислоти забезпечують повноцінний догляд за волоссям, відновлюють його структуру, заповнюють порожнини, що підвищує пружність локонів.

Амінокомплекс добре пом'якшує локони, що суттєво знижує рівень їх травмування під час розчісування та укладання. Волосся не заминається, не заламується. Амінокислоти живлять шкіру голови, знімають сухість, запобігають випадінню волосся.

Застосування: волосся рясно намочити. За допомогою дозатора видавити 1-3 порції шампуню, спінити його вологими руками. Піну нанести на шкіру голови, добре помасажувати, потім розподілити по довжині. Змити теплою водою. Процедуру повторити двічі. Підходить для всіх типів волосся, постійного використання.
530ml

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 500мл