Всі категорії
Додати товар

Набір шампунь+маска кератинові бессульфатні la'dor keratin lpp

420 грн
Опис

НАБІР ШАМПУНЬ+МАСКА кератинові бессульфатні La'dor Keratin LPP ⬇⬇⬇ 🍃Одна із найкращих лінійок від La'dor.❗ 🍃Підійде для всіх типів волосся, особливо для пошкодженого та сухого. 🍃М'яка який шампунь ефективно очищає волосся і шкіру голови, без сліду усуваючи будь-які забруднення і залишки інших засобів. 🍃Він володіє легкою консистенцією і не містить сульфатів. 🌿У складі: • Колаген. Це основний компонент засобу. Він згладжує лусочки волосини і заповняє самі маленькі тріщинки у структурі волосини • LPP кератин. Це комплекс, який запаює структурне пошкодження волосин. • ультразволожуючим міксом з цінних масел, здатних відновити навіть сильно пошкоджені пасма. Масло арганії та гідролізовані протеїни пшениці проникають всередину кортекса волосини. Локони стають більш пружними, сильними і набувають здорового блиску. 👉 Протеїнова відновлююча маска для сухого і пошкодженого волосся з колагеном La'dor Eco Hydro LPP Treatment 🌿Маска надає серйозний оздоровлюючий, зволожуючий і зміцнюючий ефект на волосся від коренів до кінчиків. 🌿Маска володіє підвищеною кислотністю що сприятливо позначається на загальному стані волосся і шкіри голови, зменшується ламкість, запобігає появі лупи і посічених кінчиків.

Основні діючі компоненти:
🌿Природний амінокислотний комплекс LPP
🌿Колаген
🌿Масло жожоба
🌿оливкове масло
🌿Екстракт моркви

👉Спосіб застосування: Нанести маску на чисте вологе волосся, залишити на 3-10 хвилин, змити теплою водою. Для більш відчутного ефекту під час використання маска використовуйте термо-шапку або оберніть волосся рушником.

Шампунь ph-6,0
Маска ph-5,5

Об'єм: 150 ml.+ 150 ml.
Корея

👉Також можна придбати по окремо:
Маска - 139грн. 
Шампунь - 143грн.

Також у наявності великі об'єми.
Підписуйся, щою не пропустити новинки!

🔹 Оплата 100% на карту Приват.
🔹 Або передоплата, по домовленості
🔹 Наложка
🔹 Оплата доставки при отриманні товару.
🔹 Замовлення зроблені та оплачені до 14.00год. у будні дні відправляються у той же день. Після 14.00 год. - на наступний.
🔹Відправлення замовлень у вихідні дні або святкові - уточняються особисто
🔹 Надсилаю Новою поштою та Укр.поштою

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
masha...
Kosmeticbag
Супер-продавець
Київ
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари