Всі категорії
Додати товар

Cироватка для волосся jinda herb проти випадіння з лікувальними травами і рисовим...

425 грн
Опис

Натуральна тайська лікувальна трав'яна сироватка від випадіння волосся Jinda Herb - унікальний у своєму роді засіб для лікування облисіння, себореї і лупи. Вже через тиждень буде видно перший результат: волосся перестане сипатися. А через 2 місяці застосування закріпиться лікувальний ефект.

В основі сироватки: екстракт літсеї клейкою, рисове молоко і синій чай, який є візитною карткою тайської косметики і застосовується, що важливо, в лікувальних продуктах.

Тому трав'яна сироватка дає наступний очікуваний результат:

1. Живить і зволожує шкіру голови

2. Усуває лупу та свербіж

3. Стимулює ріст нового волосся

4. Відновлює структуру волосся

5. Перешкоджає появі сивого волосся.

Проблеми з випаданням волосся, лупою, себореєю можуть виникнути з різних причин від невдалої фарбування волосся до гормональних порушень в організмі. Вирішувати ці проблеми краще з натуральною тайською лікувальною сироваткою від випадіння волосся. Зручний дозатор-розпилювач на пляшці дозволить ррівномірно розприділити рідину по всій голові.

Застосування: наносити сироватку на корені волосся і розтерти пальцями. Використовувати кожен день перед сном, а особливо пысля миття голови, не змивати. Якщо хочете підсилити ефект від застосування сироватки, то вимити голову краще тайським шампунем Jinda від випадіння волосся і нанести на вологе волосся сироватку. Також в цій серії є кондиціонер.
Сироватка не фарбує волосся. Має аромат рису.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
120 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?