Всі категорії
Додати товар

Мелатонін, natrol, швидкорозчинний, смак полуниці, 5 мг, 90 таб.

532 грн
Опис

Мелатонін в народі називають гормоном сну. Вырабатываясь шишкоподібною залозою, саме він регулює наші внутрішні годинники (сну - неспання), не даючи їм збитися з ритму.

Для того, щоб допомогти організму виробляти Мелатонін самостійно і в необхідних кількостях, потрібно слідувати правилам, які ми так любимо порушувати. Перше – лягати спати до 12 годин ночі, виключаючи всі джерела світла, і головне – висипатися. Можна поповнити запаси цього гормону з продуктів харчування: рис, родзинки, горіхи, петрушка, кукурудза, помідори, редька, інжир, морквина готові з радістю в цьому допомогти. Але от тільки вчені все частіше схиляються до тієї думки, що з продуктів харчування засвоюваність Мелатоніну вкрай низька.

А от за споживання кофеїну і містять кофеїн препаратів, тютюну, алкоголю, антидепресантів та деяких протизапальних засобів, вироблення Мелатоніну значно скорочується. Зменшується його вироблення і з віком. Звідси порушення сну, часті пробудження, і як наслідок - безсоння.

Сьогодні все частіше пацієнтам з порушенням сну доктора, замість снодійних, рекомендують у першу чергу заповнювати нестачу Мелатоніну біологічно активними добавками.

Але крім регуляції сну, відомі й інші лікувальні, науково доведені, ефекти цього гормону:

Надає антистресовий ефект (покращує настрій і психічний стан);
Нормалізує артеріальний тиск;
Уповільнює процеси старіння;
Зміцнює імунітет;
Усуває деякі види головного болю

Опис:
Здоровий сон
Засинайте швидше, спите довше
Не містить наркотичних речовин
Натуральний смак
Підвищена сила дії
Підходить для вегетаріанців
Харчова добавка
Швидкорозчинний мелатонін (5 мг) від Natrol:

Сприяє встановленню нормального режиму сну.
Має швидкорозчинну форму (можна приймати в будь-який час і в якому місці), таблетку не обов'язково запивати.
Не містить наркотичних речовин і не викликає звикання.
Мелатонін допомагає нормалізувати нічний сон при безсонні.

Рекомендації по застосуванню:
Приймати по 1 таблетці за 20 хвилин до сну. Запивати таблетку не обов'язково.

Інгредієнти:
Ксилітол, целюлозна камедь, соєві полісахариди, мальтодекстрин, декстроза, кросповідон, модифікований харчовий крохмаль, діоксид кремнію, яблучна кислота, натуральний ароматизатор, стеаринова кислота, екстракт кореня буряка, стеарат магнію, лимонна кислота.

Містить: пшеницю, сою.

Не містить: молока, яєць, риби, молюсків і ракоподібних, деревних горіхів, арахісу, дріжджів, штучних барвників, ароматизаторів та консервантів.

Попередження:
Перед вживанням особами, які перебувають під медичним наглядом, або приймають заспокійливі або снодійні препарати, слід проконсультуватися з лікарем. Перед використанням людьми, страждаючими від аутоімунних захворювань, депресивних розладів, а також жінками під час вагітності і в період лактації слід проконсультуватися з лікарем. Не підходить для дітей до 12 років. Не приймати у разі керування устаткуванням або транспортним засобом.

Зберігати в сухому, прохолодному, недоступному для дітей місці.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vitamaniya
Вітаманія
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари