Всі категорії
Додати товар

Риб'ячий жир, омега 3-6-9, golden alaska deep sea fish oil, 1000 мкг, 100 капсул

699 грн
Опис

Прийом ОМЕГА-3-6-9 покращує гостроту зору, функціонування головного мозку, суглобів та серцево-судинної системи, запобігає передчасним віковим змінам. Упаковка: 100 капсул.

Особливості

100 % НАТУРАЛЬНИЙ СКЛАД
Містить незамінні 3-жирні кислоти – EPA та DHA
Високий рівень біодоступності активних компонентів
2 КАПСУЛИ НА ДЕНЬ
АМЕРИКАНСЬКІ СТАНДАРТИ преміальної якості
ВИГОТОВЛЕНО без синтетичних барвників, ароматизаторів та консервантів
   Важливо відзначити, що до складу капсул входить вітамін Е, риб'ячий жир, EPA, DHA, олія вечірньої примули та лляна олія. Регулярне вживання препарату впливає на шкіру таким чином:

   - Сприяє зволоженню, зняттю запалення, подразненню та пом'якшенню шкіри.
   - Нормалізує процес обміну речовин та впливає на поліпшення клітинного дихання.
   - Зміцнює нігті.
   - Впливає на зростання красивих нігтьових пластин.

Переваги

ОМЕГА-3-6-9 є натуральним комплексом незамінних поліненасичених жирних кислот – ейкозапентаноївої кислоти (ЕПК) та докозагексаноївої кислоти (ДГК), отриманої з риб'ячого жиру. Дані кислоти є структурними компонентами мозку, серця, печінки та інших органів, отже, і необхідні їх нормального функціонування. Риб'ячий жир знижує рівень холестерину та попереджає розвиток атеросклерозу, інсульту, інфаркту міокарда. ПНЖК захищають сітківку ока та покращують гостроту зору. Забезпечують зменшення запалення у суглобах при артритах, збільшують активність головного мозку та покращують настрій. ОМЕГА-3 має загальнозміцнюючу дію, посилює стійкість організму до стресів, а також за рахунок антиоксидантної дії попереджає передчасне старіння організму. Допомагає засвоєнню кальцію та фосфору, що зміцнює зуби та кістки. Є необхідним компонентом у раціоні харчування вагітних для нормального формування мозку майбутньої дитини.

Спосіб застосування

по 2 капсули щодня під час їжі.

Склад

1 капсула містить: очищений концентрат риб'ячого жиру – 1000 мг (EPA 160 мг, DHA 100 мг).

Склад 2 капсул:

Натуральний концентрат риб'ячого жиру 2,000 mg

Інші інгредієнти: Желатинова капсула (желатин, гліцерин, вода). Містить риб'ячий жир (сардини, анчоуси, скумбрія).

Не містить: цукор, сіль, крохмаль, дріжджі, пшеницю, глютен, кукурудзу, молоко, яйця, молюски чи консерванти.

Застереження до застосування: не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищувати добову дозу, що рекомендується. Перед застосуванням краще проконсультуватись із лікарем. Вагітним перед застосуванням обов'язкова консультація лікаря. Чи не є лікарським засобом. Рекомендується як дієтична добавка до раціону харчування.

Умови зберігання: зберігати в сухому, захищеному від світла та дітях місці при температурі не вище 25°С в оригінальній упаковці. Після розкриття упаковки зберігати у прохолодному, сухому місці.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари